3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Llibres: Castells a l'aire, Els futbolíssims, Nevermoor. Les proves de la Morrigan Corb

Llibres: Castells a l'aire, Els futbolíssims, Nevermoor. Les proves de la Morrigan Corb

  • Fins a exhaurir existències
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

CASTELLS A L'AIRE

La vida de Mary Wollstonecraft Shelley no és menys apassionant que l'obra que la va fer famosa, Frankenstein o el Prometeu modern, la novel·la gòtica que va propiciar el naixement de la ciència-ficció literària. Nascuda en un ambient intel·lectual, progressista i obert, Shelley va mostrar sempre unes idees avançades al seu temps i una sensibilitat pròpia de les grans veus literàries. I tot això, malgrat viure envoltada per la pèrdua: primer de la seva mare, més tard de la seva parella ¿el poeta Percy B. Shelley¿ i, finalment, dels seus propis fills. En aquesta biografia novel·lada, Dolors Garcia i Cornellà obre de bat a bat les finestres de la vida interior de Mary W. Shelley i ens descobreix un món insòlit, a cavall entre èpoques revolucionàries, farcit d'esperances, de llums i d'ombres.

ELS FUTBOLÍSSIMS 14

A Gironeta hi han obert un càmping nou i els primers clients que hi arriben són tres autocaravanes misterioses que porten un equip de futbol italià que es fa dir "Els Taràntules". Han vingut a fer la pretemporada amb els del Pla de Dalt, però en realitat porten males intencions. Els Futbolíssims estan convençuts que els italians tenen alguna relació amb un misteriós robatori. Per acabar-ho d'arreglar, el dia del partit decisiu, una gran tempesta de sorra ho cobreix tot i ningú no pot veure-hi bé.


NEVERMOOR. LES PROVES DE LA CORRIGAN CORB

La Morrigan Corb esta¿ malei¿da. Va ne¿ixer a la Negranit, el dia me¿s desafortunat perque¿ neixi una criatura, i e¿s culpada de totes les desgra¿cies locals. I el pitjor de tot e¿s que esta¿ condemnada a morir a la mitjanit del seu onze¿ aniversari. Pero¿ quan la Morrigan espera resignada el seu desti¿, apareix un estrany personatge anomenat Ju¿piter Nord. Perseguits per l'Exe¿rcit de Fum i Ombres, en Ju¿piter la condueix fins un indret ma¿gic i secret anomenat Nevermoor...

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Llibres

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Truca al 902339033

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX