3/5
Sense recomanacions Interessa a  
PACK CD: Sílvia Pérez Cruz + Enric Hernàez + Triulet

PACK CD: Sílvia Pérez Cruz + Enric Hernàez + Triulet

  • Fins a exhaurir existències
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Sílvia Pérez cruz: Vestida de nit

El seu últim treball discogràfic és Vestida de nit (2017), una obra en la que la Sílvia combina clàssics del seu repertori i cançons inèdites en un disc arranjat (per Javier Galiana de la Rosa, Joan Antoni Pich, Carlos Montfort i la pròpia Sílvia) per a quintet de cordes. La gira de Vestida de nit ha passat, amb gran èxit de públic, per Argentina, Xile Uruguai, Portugal i França, visitant també més de vint ciutats espanyoles.

 

Enric Hernàez: 360 llunes

¿360 LLUNES" de l'edició del seu primer disc -Carme (1980)-, Enric Hernàez ha volgut fer per primer cop una mirada antològica al seu repertori a manera de petita escala en un trajecte de 30 anys de rigorosa creació de cançons amb segell molt personal, sovint lluny de tendències i camins massa llaurats. El resultat d'aquest exercici és un recull dels seus temes més populars, totalment actualitzats i arranjats en un format acústic que dista molt de les versions originals, cercant ara sons de corda i fusta, nous diàlegs entre violes de gamba i guitarres elèctriques. El festival Barnasants va acollir la presentació del nou espectacle que fou enregistrat en directe i que inclou també temes inèdits o una versió de L'Home Estàtic interpretada amb Gerard Quintana i Luigi Cabanach.

 

Triulet: astupendur

Astupendur és el segon treball instrumental de Triulet, i segueix de ben a prop les línies estètiques marcades per l'àridmètric (Discmedi, 2014), alhora que n'obre de noves. Arrel de la trobada amb la poesia (amb Enric Casasses a Tira-li l'alè, 2012, i Gerard Horta a Balada de l'Holandès Errant, 2013), Triulet abandona progressivament les textures gèlides i abstractes per apropar-se cada cop més a la brillantor de la plàstica, on les cançons esdevenen fotografies autònomes que juntes, configuren un catàleg o un recull de poemes. La música de l'astupèndur també es nodreix de Suliloqui, el projecte de dansa i vídeo que Triulet enceta el 2014 amb Deborah Torres i Fernando Liesa. Sempre partint de les teranyines de guitarres i baixos amalgamats a bateries i teclats, cada tema tracta diferentment el mateix material, aquí amb la dansa, allà amb la poesia, de vegades des del no res. L'astupèndur conté dotze peces, experiments, propostes, o simplement cançons que, com la seva imatge suggereix, són dotze afirmacions independents de qualsevol tipus de narrativa o discurs més enllà d'elles mateixes.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Regal Club    Pack de Cd's

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Trucar al 902 33 90 33

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX