3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pavvla · MÉS QUE MÚSICA

Pavvla · MÉS QUE MÚSICA

  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
Exclusiu
EXCLUSIU
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Pavvla és la veu d'una generació i així ho demostra en el seu nou disc, ¿Secretly hoping you catch em looking" (Luup Records), ja a la venda. L'espera ha finalitzat i ja podem presentar-vos aquest impressionant àlbum, en el qual sens dubte parla de temes que són quotidians per a tota una generació millennial. Avalat ja per la prestigiosa emissora NPR, i que arriba després del seu anterior treball, 'Creatures', amb el qual va aconseguir excel·lents crítiques i gairebé cent concerts en sol any i mitjà per tot el nostre país, però també per USA, UK, Alemanya o Suïssa.

Si "Creatures" era un disc creat des de la nostàlgia i des de la ingenuïtat, aquest nou àlbum porta per bandera la provocació i una actitud molt més disbauxada, desfent-se per complet de l'actitud naive i de la innocència. Amb aquest segon disc, Pavvla arriba amb la voluntat de mostrar el seu creixement musical i personal. Tota una declaració d'intencions disposada a tornar a sacsejar el panorama musical.

SHYCML ('Secretly hoping you catch em looking') és un cant a l'amor i a la vida des de la no innocència. És un cant al poder de qui es vol a si mateix, sense pors, sense pudors, malgrat les inseguretats que tothom té. De sentir sense demanar perdó, sense qüestionar-se res. És un cant des d'aquesta seguretat personal d'anar a per el que un vol, sense dubtar.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo