3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobreix Portugal amb el TR3SC

Descobreix Portugal amb el TR3SC

  • Sortides el 29/06, 03/08 i 19/10
  • Promoviatges - Barcelona
1285€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Descobreix Portugal. T'esperen ciutats captivadores, castells medievals i poblets de carrers empedrats. Viu la teva experiència gaudint de la història i els paisatges d'aquest tresor tan proper com desconegut.

Programa del viatge:

Primer dia. Dissabte. Punts d'origen - Barcelona - Porto
Recollida amb el nostre autocar des dels punts d'origen definits per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de la companyia TAP Air Portugal, a la terminal T1 a les 8.00 hores. Sortida en el vol TP1033 a les 10.00 hores en direcció a Porto. Arribada prevista a les 10.50 hores i trasllat a l'Hotel Best Western Inca 3* o similar. Dinar en un restaurant. A la tarda, realitzarem la visita guiada de Porto, ciutat situada a la riba del riu Duero i considerada la segona més important de Portugal. Coneixerem el Palau de la Borsa, amb el seu saló ¿Àrab", i el barri de Ribeira, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visitarem un celler de vins i podrem degustar els famosos vins de Porto. Finalitzarem la visita amb un creuer pel riu Duero. A l'hora convinguda, trasllat a l'hotel. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.

Segon dia. Diumenge. Porto - Guimarâes - Braga - Porto
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Guimarães, considerada el bressol del país, i visita del Palau dels Ducs de Bragança. Podrem caminar per les seves nombroses cambres, on trobarem una gran col·lecció de tapissos flamencs, armes dels segles XV i XVI i una capella amb fantàstiques vidrieres. També farem un recorregut fins al centre pels seus carrers medievals. Dinar. Trasllat a Braga i visita d'aquesta ciutat coneguda com la Roma portuguesa per la quantitat d'esglésies que es troben al seu centre històric. Destaquem la Catedral, considerada el temple religiós més antic de Portugal. Es va començar a construir durant l'any 1070 i la seva construcció va durar tot un segle. A l'hora convinguda retorn a Porto. Sopar en un restaurant i allotjament a l'hotel.
Opcional: Sopar típic portuguès amb música tradicional Fado i espectacle de folklore (beguda i trasllats inclosos). 45€.

Tercer dia. Dilluns. Porto - Aveiro - Coïmbra
Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Aveiro, coneguda com la Venècia portuguesa pels seus característics canals. Gaudirem d'un passeig en un típic vaixell Moliceiro que destaca pels seus colors vius. A l'hora convinguda, continuarem la nostra ruta cap a Coïmbra, una de les ciutats universitàries més antigues i prestigioses d'Europa. Dinar. A la tarda realitzarem la visita guiada d'aquesta ciutat. Coneixerem la ciutat Alta o Almedina, on conviuen segles d'història en petits carrers estrets, i la part Baixa (centre), des d'on podrem admirar la ciutat en tot el seu esplendor. Destaquem l'església de Santa Cruz. A l'hora convinguda trasllat a l'Hotel Vila Galé Coimbra 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Quart dia. Dimarts. Coimbra - Batalha - Nazaré - Obidos - Lisboa
Esmorzar a l'hotel. Avui sortirem cap a Batalha, on visitarem el monestir de Santa María de Vitória, obra mestra de l'art gòtic manuelino i considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El monestir alberga el nucli més important de vidrieres medievals portugueses. Continuarem la nostra ruta cap a Nazaré, típica vila costanera portuguesa. Gaudirem de temps a la part alta per admirar el paisatge de la població amb la seva platja de sorra blanca. Dinar. Sortida cap a Obidos, on passejarem pel seu centre històric completament envoltat per una muralla fortificada. Realitzarem un tast del licor típic de Ginginha en un got de xocolata. A l'hora convinguda, trasllat a Lisboa. Arribada a l'Hotel Occidental Lisboa 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Cinquè dia. Dimecres. Lisboa
Esmorzar a l'hotel. Començarem el matí amb la visita guiada de Lisboa, la sorprenent capital de Portugal i una de les ciutats més carismàtiques i vibrants d'Europa Occidental. Es tracta d'una ciutat que fusiona sense esforç la seva herència tradicional amb un impactant modernisme i una corrent de pensament liberal. Descobrirem el barri de l'Alfama, el barri més vell de la ciutat, que va sobreviure al terratrèmol de Lisboa de 1755. Visitarem també la Baixa, el cor de la ciutat i districte comercial de Lisboa, així com altres monuments importants com son la Torre de Belém i el Monestir dels Jerónimos, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i del que destaquem el seu impressionant claustre. Realitzarem una degustació dels famosos pastissos de Belém, petits pastissos de crema. Dinar. A la tarda, tindrem temps lliure per gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.

Sisè dia. Dijous. Lisboa - Sintra - Cascais i Estoril - Lisboa
Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí en direcció Sintra per visitar el Palau Reial i explorar aquesta pintoresca ciutat ubicada entre els turons coberts de pins de la Serra. Dinar. A la tarda ens dirigirem al Cabo de Roca per conèixer el punt més occidental d'Europa. Temps lliure per gaudir dels paisatges. Continuarem el nostre recorregut amb Cascais i Estoril, populars poblacions turístiques amb les seves platges precioses. A l'hora convinguda retorn a Lisboa. Sopar i allotjament a l'hotel.

Setè dia. Divendres. Lisboa - Barcelona - Punts d'origen
Esmorzar a l'hotel. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat o fer les últimes compres. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport de Lisboa per sortir en el vol TP1036 en direcció Barcelona a les 16.35 hores (dinar no inclòs). Arribada prevista a la terminal T1 de l'aeroport de Barcelona a les 19.25 hores. Recollida d'equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als punts de recollida. Fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
* Bitllet d'avió en classe turista de la companyia TAP Air Portugal, Barcelona ¿ Oporto, a l'anada, i Lisboa -Barcelona, a la tornada (horaris definitius a la documentació de viatge).
* Trasllat des de les poblacions de recollida a l'aeroport de Barcelona (consulteu punts de recollida de cada data).
* Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats (vi, aigua i cafè). Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
* Visites definides a l'itinerari com a incloses.
* Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
* Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

Serveis no inclosos:

* Taxes aèries de 75€
* Esmorzar del primer dia i dinar de l'últim.
* Propines als guies locals i conductor.
* Extres de caràcter personal.
* Qualsevol altre servei no mencionat com a inclòs.

Requisits:
DNI o passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX