3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cinco horas con Mario
Cinco horas con Mario

Cinco horas con Mario

  • Teatre Goya - Barcelona
28€
20€
FINALITZADA
Disponible per a socis
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL*:

20€ per les funcions del 18/09 al 29/09 per compres realitzades abans del 09/09

*Promocions limitades a les 100 primeres entrades. Exhaurides totes les promocions per les funcions del del 18/09 al 22/09, 24/09, 25/09 i del 27/09 al 28/09

***

Som al març de 1966. Carmen Sotillo acaba de perdre el marit, el Mario, de forma inesperada. Un cop que les visites i la família s'han retirat, ella sola vetlla durant l'última nit el seu cadàver i inicia amb ell un monòleg ¿ diàleg en què descobrim les seves p ersonalitats i els conflictes del seu matrimoni.

De manera entretallada, detallista al mínim, reiterativa i plena de tòpics, Carmen Sotillo diu coses, manifesta sentiments i emet judicis que a moltes persones avui dia els poden semblar increïbles. Però don em fe que aquest llenguatge existia, que aquests judicis s'emetien, que aquestes ¿coses" de la Carmen estaven en la vida de tots els dies.

Cinco horas con Mario és, entre moltes altres coses, un document viu d'aquests anys. De les preocupacions econòmiques, religioses, polítiques, sexuals i morals imperants aleshores que Delibes, a través del llenguatge de la seva protagonista, va deixar retratades amb nitidesa, de manera que la vida espanyola de llavors arriba a bategar viva en les seves paraules.

Però, per sobre de tot això, Cinco horas con Mario ens parla dels assumptes eterns de l'ésser humà: de la culpa, de la solitud, de la incomunicació, del sentit de la vida. Com sempre , Delibes , partint d'un localisme concret , encarna en els seus personatges i en els seus conflictes les realitats més profundes i complexes que condicionen la nostra vida.

Una producción de: Sabre Producciones y Pentación Espectáculos

FITXA TÈCNICA

AutoriaMiguel Delibes
DireccióJosefina Molina
Intèrprets:Lola Herrera

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ADREÇA

C/ Joaquín Costa, 68
08001 - Barcelona

Teatre Goya
C/ Joaquín Costa, 68, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
de dimarts a diumenge de 16:30h i fins a una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

COMPARTEIX