3/5
Sense recomanacions Interessa a  
West Side Story

West Side Story

  • Teatre Tívoli - Barcelona
des de 17,59
4X3
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ ESPECIAL:

4X3 pels dies 14, 18, 21, 28 de gener i 6, 7(21:30) de febrer

***

Des de la primera nota fins l'últim sospir, West Side Story és un dels musicals més importants i representatius del teatre universal. La partitura a càrrec de Leonard Bernstein i Stephen Sondheim és unànimement reconeguda com una de les millors en la història dels musicals, el text d'Arthur Laurens continua sent tan commovedor i actual com el primer dia i les coreografies originals de Jerome Robbins ocupen un lloc d'honor a la llegenda de la dansa contemporània. De la seva mà, la més gran història d'amor pren els carrers de Broadway per convertir-se en una de les fites del teatre musical de tots els temps.

Amb West Side Story, Arthur Laurens transporta el Romeu i Julieta de Shakespeare a la ciutat de Nova York, on dos joves enamorats es veuen atrapats per l'enfrontament entre dues bandes de carrer, els "Americans" Jets i els Porto-riquenys Sharks. La seva lluita per sobreviure en un ambient d'odi, violència i prejudicis dóna forma a una de les històries més emocionants, punyents, belles i rellevants del teatre musical.

Produïda per SOM Produce i coincidint amb el Centenari de Leonard Bernstein,es va estrenar la temporada passada a Madrid per primera vegada a Espanya la versió original íntegra amb la qual aquest musical mític va debutar al Winter Garden Theatre (Broadway, 1957). SOM Produeix és la productora de Billy Elliot, Priscilla, Reina del Desert o Cabaret, entre altres grans musicals internacionals.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Musical

ADREÇA

c/ Casp, 8
08001 - Barcelona

Teatre Tívoli
c/ Casp, 8, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: de dimarts a diumenges de 17h a 21h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX