3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Hamburg, Bremen i els mercats de Nadal

Hamburg, Bremen i els mercats de Nadal

  • 5 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
825€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

5 de desembre. Dijous.
Barcelona ¿ Hamburg

Presentació al mostrador de la companyia Lufthansa de la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona a les 07.00 hores. Sortida en el vol LH1809 direcció Hamburg (via Munich) de les 9.10 hores. Arribada a Hamburg prevista a las 13.30 horas. Trasllat a l`hotel per deixar maletes i continuació al Mercat de Nadal que està situat davant de l'ajuntament de la ciutat, on trobarem una gran varietat de productes artesanals i gastronòmics juntament amb les famoses paradetes de gluhwein. Per tal que pugueu degustar la cuina regional, ajudats per la nostra guia, disposareu de temps lliure en aquest mercat. Sopar i allotjament a l'Hotel Hyperion 4* o similar.


6 de desembre. Divendres.
Hamburg
Esmorzar a l'hotel. Al matí començarem la visita de la ciutat. Passarem pel riu Alster i els seus canals, on trobarem l'"Speicherstad" un complex de magatzems d'arquitectura gòtica fets amb maons de l'època ¿Grunderzeit", frontons i torres curioses, considerats actualment els més grans del món. Seguirem la nostra visita pels nombrosos ponts de gran riquesa arquitectònica. D'entre ells el més important de la ciutat és el pont de Zollenbrücke, que data del segle XVII. També tindrem l'oportunitat de passejar pels carrers del popular barri de Sant Pauli, conegut per la seva llarga tradició marinera gràcies a la seva proximitat al port. Finalitzarem el nostre recorregut al centre de la ciutat. Dinar en un restaurant. Tarda per passejar per més racons de la ciutat i mercats. Sopar i allotjament a l'hotel.


7 de desembre. Dissabte.
Hamburg ¿ Bremen ¿ Hamburg

Esmorzar a l'hotel. Avui ens desplaçarem fins a Bremen, on passejarem a peu pel centre històric i realitzarem una visita panoràmica. Podrem veure alguns dels edificis situats al centre històric com l'Ajuntament, l'estàtua de Roland, l'Església Liebfrauenkirche i la Weserpromenade. També ens dirigirem a la famosa Markplatz, on podrem veure el símbol de la ciutat que segurament tots coneixem gràcies al conte infantil: els Músics de Bremen. Molt a prop trobarem la catedral de Sant Pere, l'edifici més icònic de la ciutat amb les seves peculiars torres punxegudes. Dinar. A la tarda gaudirem dels Mercats de Nadal de la ciutat de Bremen, uns dels més encantadors d'Alemanya. A l'hora convin­guda, retorn a Hamburg. Sopar i alllotjament a l'hotel.


8 de desembre. Diumenge.
Hamburg ¿ Lübeck ¿ Barcelona
Esmorzar a l'hotel. Al matí ens dirigirem a Lübeck, una ciutat que va ser el motor del comerç marítim europeu fins al segle XVI. Realitzarem un recorregut pel centre històric, on podrem apreciar l'estructura de la ciutat antiga amb les seves mansions senyorials dels segles XV i XVI, les seves esglésies, els dipòsits de sal i els seus monuments històrics públics. En acabar trasllat a l'aeroport d'Hamburg. Sortida en el vol LH/023 destí Barcelona de les 15.00 hores (via Frankfurt). Arribada a les 19.10 hores. Fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Lufthansa. Barcelona ¿ Munich ¿ Hamburg ¿ Frankfurt ¿ Barcelona. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
Pensió completa durant tot el viatge.
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Guia local a les ciutats.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
Taxes aèries de 125€
Esmorzar primer dia i dinar últim dia.
Begudes en els àpats.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX