3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Presentació "Alimentar el cos i les emocions" amb Josefina Llargués

Presentació "Alimentar el cos i les emocions" amb Josefina Llargués

  • Dimarts 26 de novembre
  • Espai Terra Veritas - Barcelona
Exclusiu
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La ciència evidència que el sistema digestiu no participa només en la digestió i assimilació de nutrients, sinó que la nostra salut intestinal repercuteix també en l'estat emocional. Al llarg de la xerrada parlarem de la importància de preservar una microbiota intestinal sana i comentarem quin estil de vida en ajuda a alimentar tant el cos físic com les nostres emocions.

Aquest 26 de novembre et convidem a la presentació del llibre Slow Fast Food: Alimentar el cuerpo y las emociones, on podràs gaudir d'una xerrada sobre l'impacte que tenen els aliments en la nostra salut emocional.

Sobre l'autora: Josefina Llargués és llicenciada en Psicopedagogia, Postgraduada en Psicopatologia Clínica i Màster en Nutrició i Salut. Amant del món natural, va cursar també estudis de naturopatia, homeopatia i nutrició Ayurveda. Imparteix xerrades arreu i desenvolupa la seva activitat professional a la seva pròpia consulta. És autora de diversos llibres i ha rebut quatre guardons dels International Gourmand Cookbook Awards, per la seva contribució al foment dels hàbits saludables. Si vols saber més sobre l'autora i les seves activitats actuals, pots consultar la seva pàgina web: josefinallargues.cat

Dimarts 26 de novembre del 2019 a les 19:00h.

Espai Terra Veritas.

FITXA TÈCNICA

AutoriaJosefina Llargués

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Diputació 239
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX