3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Antonia San Juan - Mi lucha

Antonia San Juan - Mi lucha

  • Paral.lel 62 (antiga BARTS) - Barcelona
20€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Antonia San Juan, és un dels baluards de la llibertat d'expressió escènica i continua el seu periple pels escenaris del país després dels seus últims èxits en cinema, televisió i teatre.

A la seva última aposta escènica Mi lucha, de la qual a més és directora, reuneix textos de l'escriptor i guionista canari Félix Sabroso, del periodista i guionista Enrique Gallego i de la pròpia Antonia San Juan.

Mi lucha és el tercer monòleg després de Otras mujeres i Las que faltaban en el què el públic s'involucra des del primer instant amb el personatge identificant situacions a les quals tots i totes podem enfrontar-nos en un moment o un altre de la nostra vida: la solitud, l'amor, la malaltia o la mort.

Antonia San Juan és una camaleó escènica que pot arrossegar-nos des de la més mordaç de les riallades fins a les profunditats de la malenconia. La complicitat que aconsegueix amb qui assisteix als seus espectacles fan que l'actriu gaudeixi de l'admiració d'un públic fidel que segueix la carrera de l'artista gaudint de cadascun dels treballs amb els quals, cada vegada més, aconsegueix captivar-nos.

Mi lucha és un nou repte al que s'enfronta l'actriu canària en el què interpreta el paper de la seva pròpia germana bessona, algú que no la suporta i a qui li té una enveja que la corroeix. Com a novetat, introdueix elements audiovisuals i cançons que ella mateixa interpretarà. Una "mirada realista" d'una societat en la qual persisteix el "maltractament de gènere, l'homofòbia i la xenofòbia".

FITXA TÈCNICA

AutoriaAntonia San Juan
IdiomaCastellà
Intèrprets:Antonia San Juan

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Comèdia

ADREÇA

Avinguda Paral.lel, 62
08001 - Barcelona

Paral.lel 62 (antiga BARTS)
Avinguda Paral.lel, 62, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX