3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Crossinglines · L'AUDITORI 19-20

Crossinglines · L'AUDITORI 19-20

  • L'Auditori - Barcelona
10€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

En aquesta jornada que L'Auditori dedica a Japó, l'ensemble CrossingLines, una de les formacions de cambra més destacades del nostre país en la interpretació de noves músiques, ens oferiran un programa amb dues obres de compositors japonesos i una obra encàrrec al compositor Manuel Rodríguez Valenzuela.

Masakazu Natsuda, mostra a "West, or evening song in autumn" (Oest, o cançó de tarda a la tardor) característiques pròpies de la seva cultura musical japonesa, però també una forta influència de la cultura i tècniques de composició europees, amb les que entra en contacte el 1992 quan estudia amb Gérard Grisey a París.

La compositora i pianista japonesa Chikako Morishita planteja a "Lizard" (shadow) -en anglès "llangardaix (ombra)"- una peça sobre el silenci a través d'una partitura que defuig d'un discurs direccional lineal, permetent que l'intèrpret o el públic puguin establir les seves pròpies construccions narratives.

L'encàrrec que l'Auditori ha realitzat al compositor Manuel Rodríguez Valenzuela, amb la intenció de mostrar una visió externa de la cultura japonesa, explora la relació entre l'home i la màquina a través de dos conjunts instrumentals. Per una banda, un ensemble "humà" i per l'altra, un ensemble "robotitzat", diversos objectes electrònics amplificats i un piano Yamaha Disklavier (un nou instrument de la marca japonesa que es pot controlar a través d'un ordinador).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona

L'Auditori
C/ Lepant 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX