3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
La revelació 1.0
La revelació 1.0
La revelació 1.0
La revelació 1.0

La revelació 1.0

  • Tantarantana - Barcelona
21€
13€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ BLACK FRIDAY:

13€ per a totes les funcions.

*El descompte estarà actiu del 25/11 al 01/12 (inclòs)

***

Aquest espectacle, amb el nom de LA REVELACIÓ, es va estrenar al Festival Grec 2018 al Teatre Lliure Montjuïc - Espai lliure. Ara es disposa amb una versió actualitzada: per què ara "La revelació 1.0"? Les novetats sobre la polèmica detenció de Julien Assange que han convulsionat al món juntament amb les de l'altre whistleblower protagonista, Chelsea Manning, que va ser detinguda per negar-se a testificar en contra d'Assange ens obliguen a actualitzar una part de l'obra a partir del material real.

Què faries si tinguessis accés a material classificat les 24 hores al dia / 7 dies a la setmana que demostrés l'abús, la corrupció, i la il·legalitat tant del govern com de grans empreses? Els protagonistes són els tres grans whistleblowers digitals actuals: Julian Assange, Chelsea Manning i Eduard Snowden. Els seus actes els han portat a l'exili i la presó. En escena, veurem a cadascun d'ells en una situació de tancament.

Encara que relacionem aquests fets amb la moderna era d'Internet, és una historia molt antiga. Que potser aquests tres personatges no ens recorden al mite del boig que crida la veritat enmig de la plaça pública i, acusat de fals profeta, traïdor o heretge, acaba empresonat, assassinat o bandejat?

"La revelació 1.0", amb un punt de vista humà, tracta també els diferents tipus de censura moderna, la crisi dels mitjans i del periodisme, la llibertat d'expressió, les formes de control de governs i les noves formes digitals de resistència. Tots els diàlegs, situacions i documents de l'obra són REALS tot i que semblen fruit d'una ficció dramàtica o d'espionatge.

FITXA TÈCNICA

AutoriaJorge- Yamam Serrano
DireccióJorge- Yamam Serrano
Intèrprets:Ruben Ametllé/ Cristina Gamiz/ Jordi Andujar

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C. Les Flors, 22
08038 - Barcelona

Tantarantana
C. Les Flors, 22, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX