3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Judit i Meritxell Neddermann & Band

Judit i Meritxell Neddermann & Band

  • Centre Cultural Terrassa - Terrassa
15€
2X1
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Present, un disc de Nadales on es troben dos universos musicals que parteixen de la mateixa llavor però que al llarg del seu recorregut han conegut paratges diferents.  Ara es posen en comú per oferir aquestes cançons, buscant una sonoritat nova i lleugera a aquestes melodies que tant s'han sentit i compartit durant el Nadal. L'esperit obert les ha conduït també a incloure una cançó originària de Venezuela, comptant amb la col·laboració d'Ahyvin i Ahylin Bruno. A part d'elles el disc també compta amb els artistes Ferran Savall, Mû Mbana i Aleix Tobias. Les acompanyen Arnau Figueres a la percussió i Miquel Àngel Cordero a la bateria.

Un disc profund i de celebració que aglutina un equip de gent immillorable.

Nascudes en una família de músics, les germanes Meritxell (teclat) i Judit Neddermann (guitarra i veu), s'han fet un lloc a l'escena musical catalana, cadascuna traçant camins professionals diferents. La Meritxell es va formar a l'escola de música de Berklee (Boston) i en aquests moments es troba en procés de creació del seu primer disc. La Judit ha publicat tres discos on en cada un d'ell ha anat fent passes fins arribar, en aquests moment, a gaudir del reconeixement tan de públic com de programadors a la seva feina.

Aquesta serà la segona vegada que Judit Neddermann trepitja l'escenari del Centre Cultural Terrassa després de presentar el seu tercer disc Nua, la temporada passada.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Cançó d'autor

ADREÇA

Rambla d'Egara, 340
08221 - Terrassa

Centre Cultural Terrassa
Rambla d'Egara, 340, 08221 Terrassa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX