3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Menú a la brasa, visita i degustació de vins al celler Miquel Jané
Menú a la brasa, visita i degustació de vins al celler Miquel Jané
Menú a la brasa, visita i degustació de vins al celler Miquel Jané
Menú a la brasa, visita i degustació de vins al celler Miquel Jané

Menú a la brasa, visita i degustació de vins al celler Miquel Jané

  • Dissabtes i diumenges
  • MIQUEL JANÉ - Guardiola de Font-Rubi
45€
26-43€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

GASTRONOMIA I VINS DE QUALITAT A L'ALT PENEDÈS

Vins a la DO Penedès, vins d'alçada, vins de muntanya, vins singulars. Així es defineix el celler familiar Miquel Jané de Font-Rubí, una bodega plena d'història que comença al S.XIX, amb els besavis dels actuals propietaris. L'esperit en la vessant d'enoturisme és oferir experiències enogastronòmiques inoblidables com aquesta calçotada, tot donant a coneixer la cultura vitivinícola en un entorn privilegiat dins les seves 100ha de vinyes i boscos en propietat.

Vine a gaudir amb els 5 sentits d'aquesta experiència inoblidable que segur et deixarà un bon sabor de boca.


PROGRAMA:

- Visita a peu de vinya on s'imparteix un curs de viticultura.
- Visita al celler on t'explicaran tots els secrets de l'elaboració del seu vi.
- Tast de 4 vins J. Miquel Jané elaborats al celler i avalats amb premis de prestigi internacional.
- Menú a la brasa creat amb productes de màxima qualitat, de temporada i de proximitat.

* Visita a càrrec de Guillem Panisello, gran comunicador i millor coneixedor de la finca.
* Entrega de dossier amb les explicacions del curs


MENÚ ADULTS (43€/pax):

Entrant:
Amanida de l'horta
Primer:
Paella d'arròs de verdures a la brasa o fideuà de verdures
Segon:
Carn a la brasa (costelles de xai i botifarra) amb patata al caliu, carxofa, mogetes i salsa d'all i oli
Postres:
Sorbet de llimona o brownie de xocolata
* Pa, aigua i copa de vi inclosos


MENÚ INFANTIL (15€/pax):

Primer:
Macarrons amb salsa de tomàquet o Canelons gratinats
Segon: 
Hamburguesa amb patates fregides o Pit de pollastre arrebossat amb patates fregides
Postres:
Gelat d'ametlla o Gelat de vainilla amb salsa de xocolata
* Pa i algua inclosos.

Es pot reservar el dinar al celler sense visita. El preu del menú a la brasa, són 26 €.


PROGRAMA:
11.00h - Visita a peu de vinya on s'imparteix un curs de viticultura Celler J. Miquel Jané
11.45h - Visita al celler J. Miquel Jané mentre es donen explicacions enològiques
12.30h - Tast de 5 vins J. Miquel Jané elaborats al celler i avalats amb premis de prestigi internacional
14.15h - Dinar a la brasa maridat amb vins

FITXA TÈCNICA

Durada5h aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Menjar i beure    Enoturisme

ADREÇA

Masia Cal Costas s/n
08736 - Guardiola de Font-Rubi

MIQUEL JANÉ
Masia Cal Costas s/n, 08736 Guardiola de Font-Rubi

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Places limitades (grup màxim de 10 places).
No hi ha límit de reserves per soci.
Dinars únics amb vins i productes de primera qualitat i prestigi internacional.
L'activitat inclou: visita al celler + tast + dinar. No inclou transport.
També és possible reservar només el dinar. El preu del menú a la brasa, són 26 €.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX