3/5
Sense recomanacions Interessa a  
INSITU_Assaig i xerrada

INSITU_Assaig i xerrada

  • Dimecres 5 de febrer
  • L'Auditori - Barcelona
Exclusiu
INVITACIÓ
EXHAURIT
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El programa Insitu és una proposta de contacte directe entre els públics de la cultura i els productors/creadors en els seus propis espais de treball.
Com es produeix un espectacle amb més de 150 artistes a sobre d'un escenari? Quines són les persones que intervenen en el procés creatiu d'una obra coral?. A l'assaig del Cor Canta tindreu l'oportunitat de parlar directament amb el director i els compositors de l'espectacle EL COR CANTA, compromès amb la cultura catalana, que assatjaran tres obres de compositors del nostre país. Una figura consagrada: Albert Guinovart, una emergent: Gerard López i un jove estudiant de l'ESMUC: Àngel Pérez.

L'obra "Visions i Cants" guanyadora en la categoria de joves compositors del Primer Concurs Internacional de Composició per a Cor i Orquestra EL COR CANTA, d'Àngel Pérez Ortega, basada en els poemes "La nostra bandera", "Cant de novembre", "L'ànima de les flors" i "Cant dels joves" del llibre "Visions i Cants" de Joan Maragall (1860-1911).
A continuació interpretaran l'obra "Camí de sol" guanyadora del primer premi de la categoria de compositors professionals, de Gerard López Boada basada en els poemes "Les Formigues" i "Ara no es fa, però jo encara ho faria" de Joan Salvat-Papasseit (1894-1924).
A la segona part s'interpretarà el ¿Gloria" d'Albert Guinovart, obra encarregada per El Cor Canta escrita especialment per a El Cor i que van estrenar la passada temporada però que presenten amb una nova orquestració.

L'activitat consistirà en una conversa prèvia amb el director i els compositors a les 18:30 i l'assistència a l'assaig general del concert que faran a l'Auditori el 9 de febrer.

FITXA TÈCNICA

Durada2h
Idiomacatalà

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

català

CATEGORIES

ENTRADES

Reserva les teves invitacions al web del TRESC

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona

L'Auditori
C/ Lepant 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo