3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viatja amb Cases Singulars a Polònia (Varsòvia, Cracòvia i Auschwitz)

Viatja amb Cases Singulars a Polònia (Varsòvia, Cracòvia i Auschwitz)

  • CANCEL·LAT
  • XL Viatges (Viatges Cases Singulars) - Barcelona
1205€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

ITINERARI

Divendres 27 de març
Trobada a l'aeroport i vol directe a Varsòvia.
Trasllat en autocar a l'hotel. Recorregut per la ciutat de Varsòvia, ciutat dels reis, dels parcs i dels jardins, ciutat dels carrers elegants i clàssic, ciutat de la cultura, ciutat dels jueus. El gueto de Varsòvia és símbol de la lluita heroica contra els nazis, famós per la pel·lícula del PIANISTA de Roman Polanski. Ciutat bombardejada i cremada sota les ordres de Hitler durant la II Guerra Mundial, i reconstruïda amb les mans dels seus habitants tan orgullosos de la seva Varsòvia heroica.
Sopar a un restaurant de la ciutat

Dissabte 28 de març
Visita en autobús pel centre de Varsòvia i la zona del gueto de Varsòvia amb una parada al monument als herois del gueto. Visita del Parc Reial de ¿azienki amb els seus palaus i pavellons reials. Visita de la zona del Teatre Real i del Barri antic. Entrada al Castell Reial i visita de la sala on es troben les obres de Canaletto, utilitzades per a la reconstrucció de la ciutat després de la II Guerra Mundial.
Esmorzar en restaurant típic del barri antic.
Trasllat a Cracòvia en tren. Arribada a Cracòvia, trobada amb el guia i trasllat a l'Hotel.
Sopar lliure.

Diumenge 29 de març
Trobada amb el guia a l'hotel per a la visita Cracòvia.
Visita panoràmica per conèixer l'Estil Liberty. És un estil artístic popular a Europa que va incloure a l'art figuratiu, arquitectura i arts aplicades entre 1890 i primer decenni del segle XX. En l'estil Liberty a Cracòvia hi ha grans influències de la Secessió de Viena. Cracòvia durant 130 anys va ser part de l'Imperi Austro-Hongarès, es segueixen les petjades de dos artistes, símbols de l'estil, Stanislaw Wyspianski i Jozef Mehoffer. La Basílica de Santa Maria és una església imponent, la segona més gran de Cracòvia, després de la Catedral de Wawel, que es troba en la Plaça de Mercat de Cracòvia. L'estil de Liberty està present en aquesta magnífica església. El magnífic Barri antic amb la Plaça del Mercat és una de les més grans d'aquest tipus a Europa, el centre de la Ciutat Antiga on hi ha interessants edificis històrics com el Sukiennice, una construcció gòtica amb un àtic renaixentista que acull una secció del Museu Nacional, la torre de l'Ajuntament, o l'església romànica de Sant Adalberto, que conserva importants vestigis del romànic i pre-romànic a Cracòvia. La visita inclou també la cort renaixentista de l'antiga seu de la Universitat de Cracòvia ¿ Collegium Maius i el Pujol de Wawel amb la seva Catedral Real. Esmorzar en un dels restaurants locals de la ciutat vella.
A la tarda, visitarem el Museu de Mehoffer. El Museu està situat en l'edifici del carrer Krupnicza adquirit l'any 1932 per Józef Mehoffer, un dels millors artistes modernistes de Polònia que el va equipar amb mobles elegants, obres d'art i artesania artística. Conforme amb la voluntat de la família de l'artista, l'any 1986 la casa es va lliurar al Museu Nacional de Cracòvia i es va obrir al públic el 1996. L'interior de la casa és un museu biogràfic de l'artista i ha estat decorat basant-se en el concepte original del seu antic propietari. És un tipus de museu d'interiors, amb mobles originals de l'època de l'artista i objectes d'ús quotidià, exemples perfectes de l'artesania artística modernista, acompanyats d'obres del mateix Józef Mehoffer: vitralls, pintures a l'oli, dibuixos. Al costat de l'edifici s'estén el magnífic jardí.
Visita al Museu de Vitralls, abans però farem una petita parada en la Cova de Michalik ¿ famós local dels artistes de l'època fi de segle. En el núm. 45 del carrer Florianska es troba aquest cèlebre cafè. En el període d'entreguerres se celebraven les vetllades del cabaret Zielony Balonik ("el Globo Verd"), que congregava a l'elit intel·lectual de l'època. Al Museu dels Vitralls, les sales d'exposició s'entrellacen amb el taller de vitralls, instal·lat en l'edifici des de l'any 1902. Durant la visita, es pot observar el procés d'elaboració dels vitralls, que no ha canviat des de fa segles. L'estructura de l'edifici, en el qual ara se situa el museu, va ser construït com a primer taller de vitralls a Polònia i no s'ha modificat.
Sopar lliure.

Dilluns 30 de març
Trasllat a Owicim i visita del Museu de Auschwitz Birkenau ¿ el camp de concentració i d'extermini nazi alemany. Preservats en la memòria i com un advertiment, és un monument profundament commovedor a les víctimes del crim més gran en la història humana.
Esmorzar en restaurant local de Owicim.
A la tarda trasllat a l'aeroport de Katowice i tornada a Barcelona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Viatges Cases Singulars):

Quan es rebi la confirmació, s'haurà de fer la paga i senyal de 300 € a: La Caixa ES43 2100 3291 93 2200250379 (NOMBRE, APELLIDOS-POLONIA)

Una vegada s'ha realitzat l'ingrés, s'haurà d'enviar un correu electrònic amb el justificant de pagament a casessingulars@casessingulars.com

CANCEL-LACIÓ
Si en el termini de 7 dies naturals no s'ha realitzat el pagament, es cancella automàticament la reserva.

ADREÇA

Pere Serafí, 31, bajos
08012 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

El viatge INCLOU:

· Acompanyant d'un guia de Cases Singulars
· Avions BCN-VARSOVIA i KATOWICE-BCN (el preu de l'avió està subjecte a disponibilitat i noves tarifes en el moment de fer la reserva)
· Taxes d'aeroport
· 2 nit i esmorzar Hotel 4* habitació doble Varsòvia i 1 nit i esmorzar Hotel 4* habitació doble Cracòvia
· Tren Varsòvia-Cracòvia
· Dinars i sopar especificats a l'itinerari
· Entrades i visites comentades
· Visites en castellà
· Assegurança de viatge amb cancel·lació inclosa · Dossier informatiu i bossa de viatge NO INCLOU · Maleta facturada, City Tax, qualsevol servei no especificat


NO INCLOU
· Maleta facturada, City Tax, qualsevol servei no especificat


Suplement habitació individual: 95€
* El preu està subjecte a disponibilitat de places d'avió en el moment de fer la reserva

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX