3/5
Sense recomanacions Interessa a  
La Puglia amb Cases Singulars: Lecce, Otranto

La Puglia amb Cases Singulars: Lecce, Otranto

  • Del divendres 2 d'octubre al dilluns 5 d¿octubre 2020
  • XL Viatges (Viatges Cases Singulars) - Barcelona
1500€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

ITINERARI

Divendres 2 d'octubre
Arribada a l'aeroport de Bari i sortida cap a Putignano.
Visita del Museu Romanazzi Carducci, que conserva intacta la seva rica decoració original, el mobiliari, tapissos, porcellanes, cristalleries i prestigiosos quadros de diferents èpoques (segles XVI al XX), obres mestres procedents de diferents escoles pictòriques. La joia de la casa és el Salone Giallo, bellament decorada a base de frescos. Temps lliure pel dinar a Locorotondo, població blanca de planta circular des d'on es pot veure la Vall d'Itria. Sortida cap a Lecce. Sopar lliure i allotjament en un hotel 4*.

Dissabte 3 d'octubre
Visita de Lecce, capital de la comarca més meridional d'Apulia, el Salento, la antiga Messapia (literalment ¿terra entre mars", situada entre els mars Adriàtic i Jònic, la ¿punta de la bota"). Ciutat barroca, coneguda com ¿la Florència del Sud", destacant el Duomo, la façana de la basílica de Santa Creu i la plaça Castello, on es conserva una de les dues columnes que en època romana tancaven la via Appia en el port de Brindisi, el més important per les navegacions cap a Grècia, Orient Mitjà i Egipte. A última hora del matí, sortida cap a Gallipoli, important centre situat a la vora del Jònic, en el que destaca el Castell dels Anyú, envoltat quasi completament per les aigües marines. Esmorzar i breu passeig per aquesta localitat. La catedral de Santa Àgata, que conserva un dels majors exemples del barroc leccès, i ens ofereix una veritable pinacoteca, on podem admirar una gran quantitat de llenços, la majoria dels quals estan signats per Giovanni Andrea Coppola, artista natural de Gallipoli influenciat pel manierisme florentí, i per Nicola Malinconico, pintor napolità gran divulgador de les àmplies escenografies giordanesques. De tornada a Lecce, farem una breu parada a Galatina, per admirar la basílica de Santa Catalina, construïda al s. XIV sobre una església bizantina del s. IX, on destaca la decoració a base de frescos del seu interior. Està considerada la segona en importància en el seu gènere, després de la basílica de San Francesc a Assis, per la seva realització van ser cridats els artistes de les escoles giottesca i sienesa. Sopar lliure.


Diumenge 4 d'octubre
Sortida direcció a Otranto, coneguda com la ¿porta d'Orient", ja que és la ciutat italiana més oriental, i on es pot contemplar el Castell Aragonés, integrat a les muralles, amb les que forma un sistema unitari de defensa, perfeccionat al s. XVI per Don Pedro de Toledo, virrei de Nàpols. A la Catedral poden admirar-se els mosaics del s. XII que decoren el terra, reflex de la convivència que en aquella època mantenien les dues confessions cristines. Dinar lliure.
Per la tarda, recorregut panoràmic en autocar per les costes de l'Adriàtic, fins arribar al Cap de Santa Maria de Leuca. Durant el trajecte, es farà una parada a la localitat de Santa Cesarea Terme, on veurem la Villa Sticchi (exterior), una peculiar construcció en estil moresc de finals del s. XIX. Tornada a Lecce. Sopar lliure

Dilluns 5 d'octubre
Sortida cap a l'església de Santa Maria del Casale, interessant construcció en estil romànic-gòtic erigida a prop de la ciutat de Brindisi, el seu interior està ricament decorat a base de frescos d'influència bizantina, destacant entre ells el Judici Universal de Rinaldo da Taranto. A continuació, ens dirigirem cap a Ostuni, poblet caracteritzat per les cases blanques i construït sobre un turó, d'on es poden veure les aigües del mar Adriàtic. Destaca la façana de la catedral, construïda a finals del s. XV en estil gòtic tardà, caracteritzada pel joc de corbes dels seus arcs i elegantment embellida pel seu rosetó. El seu interior va ser completament remodelat al s. XVIII. Dinar de comiat en una de les típiques Masserias d'Apulia. Per la tarda trasllat a l'aeroport de Bari i tornada a Barcelona.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Viatges Cases Singulars):

Quan es rebi la confirmació, s'haurà de fer la paga i senyal de 300 € a: La Caixa ES43 2100 3291 93 2200250379 (NOMBRE, APELLIDOS-PUGLIA)

Una vegada s'ha realitzat l'ingrés, s'haurà d'enviar un correu electrònic amb el justificant de pagament a casessingulars@casessingulars.com

CANCEL-LACIÓ
Si en el termini de 7 dies naturals no s'ha realitzat el pagament, es cancella automàticament la reserva.

ADREÇA

Pere Serafí, 31, bajos
08012 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Inclou
· Acompanyant d'un guia de Cases Singulars
· Avions BCN-BARI-BCN (El preu està subjecte a disponibilitat de places d'avió en el moment de fer la reserva)
· Tasses d'aeroport
· 3 nits i esmorzar en Hotel 5* en habitació doble Lecce
· Trasllat en minibús
· Dinars i sopars especificats a l'itinerari
· Entrades i visites comentades
· Visites en castellà
· Assegurança de viatge amb cancel·lació inclosa
· Dossier informatiu i bossa de viatge

No inclou
· Maleta facturada
· City Tax
· Qualsevol servei no especificat


Suplement habitació individual: 275€
* El preu està subjecte a disponibilitat de places d'avió en el moment de fer la reserva

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX