3/5
Sense recomanacions Interessa a  
#Visàvis amb Carme Riera

#Visàvis amb Carme Riera

  • POSPOSAT
  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
Exclusiu
7€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
POSPOSAT

DESCRIPCIÓ

Continuem el cicle Visàvis amb una conversa informal amb la Carme Riera al voltant de la seva trajectòria literària i la seva darrera novel·la "Venjaré la teva mort", una novel·la negra amb un punt d'humor en la qual el qui, és més important que el com.
Ens acompanyarà en la conversa el Celler Bernaví, per presentar alguns dels seus millors vins del Mas Vernet. Bernaví: vinyaters, interprets artesans de la Terra Alta.

Carme Riera, catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona, és una de les autores més estimades per la crítica i els lectors catalans. Es va donar a conèixer el 1975 amb Te deix, amor, la mar com a penyora. Entre les seves novel·les, destaquen Dins el darrer blau (1994, premis Josep Pla, Nacional de Narrativa, Crexells, Lletra d'Or i premi Vittorini a la millor novel·la estrangera publicada a Itàlia l'any 2000), Cap al cel obert (2000, Premi de la Crítica Serra d'Or), La meitat de l'ànima (2003, Premi Sant Jordi), L'estiu de l'anglès (2006), Amb ulls americans (2009), Natura quasi morta (2011) i Temps d'innocència (2013). La seva obra ha estat traduïda a diverses llengües. L'any 2001 li va ser atorgat el Premi Nacional de Cultura i el 2012 va ser escollida membre de la Real Academia Española.
Durant l'activitat es podran adquirir exemplars del llibre per signar.

FITXA TÈCNICA

Durada1h
Idiomacatalà

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

català

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX