3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Descobrim la Selva Negra

Descobrim la Selva Negra

  • 2,9 i 30 d'agost
  • Promoviatges - Barcelona
1505€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Itinerari:

Primer dia. Diumenge.
Punts d'origen ¿ Montelimar ¿ Beaune

Recollida amb el nostre autocar als punts d'origen definits i sortida en direcció a la frontera francesa. Arribada a Montelimar, la ciutat provençal famosa pel seu dolç, el nougat. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap a Beaune, una de les ciutats més boniques de la Borgonya. Arribada a l'Hotel Novotel Beaune 4* o similar. Sopar i allotjament.

Segon dia. Dilluns.
Beaune ¿ Freiburg

Esmorzar a l'hotel. Farem un passeig guiat per la pintoresca població de Beaune, que compta amb un valuós patrimoni de l'edat d'or del Ducat de Borgonya. Coneixerem els seus famosos Hospicis, també anomenats ¿Hotel Dieu", una fundació hospitalària de l'Edat Mitjana considerat un dels monuments històrics més prestigiosos de França. Es troba immaculadament conservat amb el seu pati empedrat, les altes teulades decorades i edificis porticats. El seu interior ha sigut restaurat amb molt cura, la cuina i la gran ¿Salle des Malades" conserven el seu aspecte original, igual que els pous i l'antiga farmàcia. En acabar, sortirem cap a Freiburg, considerada una de les ciutats més boniques d'Alemanya. Dinar. A la tarda, farem la visita guiada d'aquesta joia històrica situada a la Selva Negra. Passejarem pel seu casc antic on trobarem espectaculars edificis, tant medievals com moderns reconstruïts després de la Segona Guerra Mundial. La seva Catedral, situada a l'animada Münsterplatz, destaca pel color vermellós de les seves parets i pel seu estilitzat campanar. Gaudirem dels seus històrics carrerons medievals on veurem els característics rierols d'aigües netes i poca profunditat. A l'hora convinguda, trasllat a l'Hotel Stadt Freiburg 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


Tercer dia. Dimarts.
Freiburg ¿ Stuttgart ¿ Tübingen ¿ Freiburg
Esmorzar a l'hotel. Al matí ens dirigirem cap a Stuttgart, capital de l'estat de Baden-Wütemberg i bressol de la marca de cotxes Mercedes Benz. Visitarem aquesta verda ciutat, envoltada de parcs i jardins. La nostra visita ens portarà per la Schillerplatz, on gaudirem de l'esperit de les antigues ciutats alemanyes, la immensa Schlossplatz i la zona de vianants de Königstrasse. Visitarem també el Museu Mercedes-Benz, l'únic museu del món que mostra una col·lecció que abasta els més de 125 anys d'història de la indústria de l'automòbil des del primer dia i sense interrupció. Dinar. Trasllat a la bonica ciutat de Tübingen, l'eterna ciutat estudiantil. Passejarem entre les escales de gran pendent, els estrets carrerons i les cases de gablets punxeguts que impregnen la imatge de la ciutat des del centre històric fins al castell. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

Quart dia. Dimecres.
Freiburg ¿ Meersburg ¿ Konstanz ¿ Mainau ¿ Freiburg
Esmorzar a l'hotel. A primera hora ens dirigirem a la bella ciutat medieval de Meersburg, famosa per la seva producció de vi a tota la regió. Degut a la seva situació privilegiada elevada sobre el llac, podrem gaudir d'unes vistes fabuloses. A continuació ens embarcarem en un vaixell que ens portarà a la ciutat medieval de Konstanz. Coneixerem aquesta històrica ciutat situada a la vora sud del seu llac homònim, envoltat per tres països: Alemanya, Àustria i Suïssa. Al seu casc antic destaquem les seves cases típiques amb façanes pintades i revestides de fusta, Markstëtte i les seves elegants cases burgeses, Münsterplatz amb la seva catedral que data del segle XI i les restes d'una fortalesa romana perfectament visibles des d'una piràmide de vidre al terra de la plaça. Dinar. Trasllat a Mainau i visita d'aquesta illa coneguda com l'Illa de les Flors. Descobrirem aquest espectacular jardí de 45 hectàrees, cobert pràcticament en la seva totalitat per diferents tipus d'arbres, plantes exòtiques, fonts, papallones, escultures vegetals i flors. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

Cinquè dia. Dijous.
Freiburg ¿ Gutach ¿ Triberg ¿ Llac Titisee ¿ Freiburg
Esmorzar a l'hotel. Aquest dia ens dirigirem a la vall de Gutach, on visitarem el museu a l'aire lliure de la Selva Negra, un testimoni de l'habilitat dels habitants d'aquesta regió en matèria de construcció rural, d'artesania i d'agricultura. Seguirem cap a Triberg, el poble més conegut de la Selva Negra, on visitarem els seus bonics salts d'aigua. Continuarem cap al sud de la regió fins arribar al Llac Titisee, important centre turístic i considerat el llac natural més gran de la Selva Negra. Dinar. Realitzarem un recorregut en vaixell per aquest llac d'origen glacial a través del qual podrem gaudir de la bellesa del paratge natural que l'envolta, un frondós paisatge d'avets i pins. Explica la llegenda que l'emperador romà Tito va quedar enamorat de la seva bellesa i d'aquí el seu nom. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

Sisè dia. Divendres.
Freiburg ¿ Besançon ¿ Lyon

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Besaçon, al meandre del riu Doubs i lloc de naixement de Victor Hugo. La nostra visita guiada ens portarà a conèixer el seu centre històric, un dels més bells i millor conservats de França, situat al peu de la ciutadella declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Destaquem la plaça Castan, monument històric on van trobar elements corintis de l'època de quan Cèsar va conquerir França, l'exterior del palau Granvelle, magnífic edifici renaixentista, etc. Dinar. A l'hora convinguda, sortida cap a Lyon, antiga capital de la seda, situada en la confluència dels rius Roina i Saona. Arribada a l'Hotel Mercure Lyon Centre Part-Dieu 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


Setè dia. Dissabte.
Lyon

Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el dia a descobrir aquesta ciutat Patrimoni UNESCO. Al matí farem una visita guiada que començarà amb el Vieux Lyon, conjunt renaixentista més extens de França on podrem conèixer els ¿traboules", els passatges coberts ocults a ulls dels visitants. Arribarem a la Catedral de Saint Jean, amb la seva impressionant façana i el rellotge astronòmic del segle XVI. Finalitzarem el nostre recorregut amb el barri de la Fourvière, des d'on gaudirem de les millors vistes sobre la ciutat de Lyon. Aquí trobarem la Basílica de Notre-Dame de Fourvière, d'estil neobizantí, amb una bella i recarregada decoració a base de mosaics daurats. Dinar. Tarda lliure per acabar de gaudir de la ciutat amb la nostra guia acompanyant. Recomanem que visiteu el mercat de les Halles-Paul Boucouse, un autèntic temple de la gastronomia. Sopar i allotjament a l'hotel.


Vuitè dia. Diumenge
Lyon ¿ Montpellier ¿ Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí, sortida cap a Montpellier. Durant la nostra visita guiada farem un viatge a través dels 1000 anys d'aquesta ciutat. Passejarem pels carrerons medievals del centre històric fins arribar a la Place de la Comedie, el cor de la ciutat, presidida per l'Opera, i la Place du Peyrou, ampli mirador obert a totes direccions. Dinar. A la tarda, creuarem la frontera i retorn cap als nostres punts d'origen. Fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Autocar de llarg recorregut.
Recollida des de diferents poblacions (consulteu punts de recollida de cada data).
Pensió completa durant tot el viatge amb gerres d'aigua incloses als àpats.
Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

Serveis no inclosos:
Esmorzar en ruta del primer dia.
Begudes als àpats.
Propines.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX