3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Anem a Suècia i Dinamarca

Anem a Suècia i Dinamarca

  • CANCEL·LAT
  • Promoviatges - Barcelona
2515€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

Itinerari:


Primer dia.
Barcelona - Estocolm
Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa de la Terminal 1 de l'aeroport de Barcelona a les 10.45 hores per sortir en el vol LH1127 en direcció a Estocolm (via Frankfurt). Arribada prevista a les 18.10 hores i trasllat al Clarion Hotel Amaranten 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


Segon dia.
Estocolm

Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el dia a descobrir una de les ciutats més boniques i sorprenents d'Europa. Al matí farem una visita guiada a Gamla Stan, la part antiga de la ciutat, de carrers empedrats i cases d'alegres colors. Veurem l'exterior del Palau Reial, la Catedral, el Parlament i la Casa dels Nobles. Continuarem la visita a l'illa de Djurgarden visitant el museu VASA, on es trobem l'únic vaixell del s. XVII que ha sobreviscut fins els nostres dies. Dinar. A la tarda, farem un creuer per algunes de les illes que composen el singular arxipèlag d'Estocolm, gaudint d'un paisatge espectacular. Temps lliure. Sopar i allotjament a l'hotel.


Tercer dia.
Estocolm ¿ Uppsala ¿ Sigtuna ¿ Estocolm

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí, visitarem l'ajuntament d'Estocolm, considerat uns dels millors exemples del romanticisme en l'arquitectura sueca. Visitarem els salons on cada any es lliuren els premis Nobel. En acabar, sortida cap Uppsala, famosa ciutat universitària, on realitzarem una passejada guiada. Visitarem la seva catedral i l'edifici Gustavianum i la biblioteca universitària. Dinar. Seguirem cap a la pintoresca població de Sigtuna situada a la riba del llac Malaren, on es fa fundar la primera ciutat de Suècia. Hi destaquen les seves cases de colors i el carrer peatonal Stora Gatan, considerat el més antic del país. Quan tornem a la ciutat, visitarem algunes estacions de metro d'Estocolm, decorades per artistes de renom. Sopar i allotjament a l'hotel.


Quart dia.
Estocolm ¿ Canal de Gota ¿ Karlstad

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Borensberg, on ens embarcarem per fer un creuer pel canal de Göt. Durant molts anys, el canal artificial de Göta, va ser molt important a Suècia, tant econòmica com estratègicament ja que creuava Suècia d'est a oest. Descobrirem el cor de Suècia, passant per llocs històrics i preciosos paisatges de boscos i llacs. Dinar al vaixell. En acabar, amb l'autocar anirem vorejant paisatges de llacs fins arribar a Karlstad, situada en el delta que formen el riu Klara i l'impressionant llac Värnern que compta amb 22.000 illes. Sopar i allotjament a l'Hotel Scandic Karlstad City 4* / Elite Stadshotellet Karlstad 4* o similar.


Cinquè dia.
Karlstad - Costa Oest & safari de foques ¿ Goteborg

Esmorzar a l'hotel. Anirem cap a la costa oest de Suècia, l'arxipèlag de Bohuslän de mil encantadores illes i fascinants pobles. Com Fjällbacka amb les seves velles cases de fusta vermella i carrerons pintorescos. Tot emmarcat en una natura idíl·lica, on gaudirem d'un estil de vida tranquil i tradicional ... Dinar. Des del bonic poble de Lysekil, embarcament en creuer d'una hora i mitja per aquest bell arxipèlag per descobrir la magnífica natura circumdant i les colònies de foques descansant a les roques. Continuarem després cap Göteborg, que compta amb el port més important d'Escandinavia i amb un ambient cosmopolita. Els seus carrers adoquinats i peatonals estan farcits de cases construïdes a l'estil ¿landshövdingehus", amb un pis en totxo i la resta en fusta. Al port destaca la ¿Feskekörka", un mercat que sembla una església gòtica, on es poden comprar tot tipus de mariscos. Sopar i allotjament a l'hotel Scandic Europa Goteborg 3*sup o similar.


Sisè dia.
Göteborg ¿ Castells del nord de Dinamarca ¿ Copenhaguen

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap al sud del país. Passarem per la ciutat portuària de Helsingborg on ens embarcarem en un ferri per creuar a Dinamarca, cap a la ciutat veïna d'Elsinor (Helsingør). Dinar. Visitarem dos castells que formen una part important de la història danesa, el castell de Krongborg construït al segle XVI, patrimoni de la humanitat. El castell de Frederisborg, que data XVII, és una de les obres arquitectòniques més destacades del país, d'estil renaixentista, amb espectaculars jardins. A la tarda, arribada a Copenhaguen i trasllat al First Hotel Twentyseven 3*sup o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


Setè dia.
Copenhaguen

Esmorzar a l'hotel. Al matí farem una passejada guiada per la ciutat que reflexa l'esperit innovador escandinau. Trobarem una ciutat moderna, animada i ordenada amb un dels nivells de vida més alts del món. Recorrerem els seus principals atractius com ho són la petita sireneta, la font de Gefion, la residència reial d'Amalienborg, l'Òpera, els canals de Nyhavn, l'illa del parlament, la biblioteca reial, l'ajuntament, la ¿ciutat lliure" de Christiania i els jardins de Tivoli. Dinar. Disposarem d'un temps lliure per acabar de gaudir la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.


Vuitè dia.
Copenhaguen ¿ Barcelona

Esmorzar a l'hotel. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport per sortir en el vol LH 2441 de les 12.45 hores en direcció Barcelona (via Munic). Arribada prevista a la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 17.45 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Sortida Agost des de 2.515,00€

Serveis inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Lufthansa. Barcelona ¿ Frankfurt ¿ Estocolm a l'anada i Copenhaguen ¿ Munic ¿ Barcelona a la tornada. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
Pensió completa durant tot el viatge.
Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
Esmorzar del primer dia i dinar de l'últim.
Begudes en els àpats.
Propines serveis locals.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.

Taxes aèries 195€


Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX