3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Bulgària a l'estiu

Bulgària a l'estiu

  • CANCEL·LAT
  • Promoviatges - Barcelona
1235€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

Itinerari:


Primer dia. Dissabte.
Barcelona ¿ Sofia

Recollida amb el nostre autocar als punts d'origen definits, per traslladar-nos a l'aeroport de Barcelona. Presentació als taulells de facturació de Lufthansa de la Terminal 1 de l'aeroport de Barcelona per sortir en el vol LH 1813 a les 13.45 hores en direcció Sofia (via Munic). Arribada prevista a l'aeroport de Sofia a les 22.55 hores. Trasllat i allotjament a l'Hotel Central Park 4* o similar.
Nota: a la sortida d'agost l'anada serà en el vol LH 1131 (via Frankfurt) de les 13.50 hores.


Segon dia. Diumenge.
Sofia ¿ Rila ¿ Sofia

Esmorzar a l'hotel. Aquest matí viatjarem cap a les muntanyes de Rila, on visitarem el seu famós monestir, construït al llarg del segle XVI i protegit per la UNESCO com a Patrimoni Mundial de la Humanitat. Dinar. En acabar, tornarem a Sofia on farem una visita guiada per aquesta encantadora ciutat. Començarem el recorregut amb la catedral d'Alexandre Nevski, construïda entre els segles XIX i XX. Seguirem cap a la rotonda de Sant Jordi on es troba una de les esglésies més antigues de la ciutat, construïda al segle IV. A continuació, tindrem l'oportunitat d'observar el canvi de guàrdia de la presidència. Tot seguit visitarem el mercat de segona mà més gran de Sofia, on podrem trobar coses que escapen de la nostra imaginació. Per acabar el dia, passejarem pel Bulevard Vitosha, el carrer principal del centre de la ciutat, on es troben botigues, restaurants i cafeteries elegants. Sopar i allotjament a l'hotel.


Tercer dia. Dilluns.
Sofia ¿ Arbanassi ¿ Veliko Tàrnovo
Esmorzar a l'hotel. Al matí ens dirigirem al poble d'Arbanassi, on visitarem l'església de la Nativitat de Crist, famosa pels més de 2.700 murals simbòlics. Dinar en un restaurant local. A la tarda descobrirem la capital cultural de Bulgària, Veliko Tàrnovo, amb una història de més de 5.000 anys i declarada com la ciutat més bonica de Bulgària pels mitjans de comunicació. La ciutat compta amb boniques cases al llarg de la riba del riu. Visitarem la fortalesa medieval de Tsarevets i en acabar ens dirigirem al carrer de les arts i les artesanies. Seguidament podrem tastar una varietat de postres amb cafè o té al edifici històric de Hadji Nikoli. També gaudirem de temps lliure per acabar de descobrir la ciutat. Sopar i allotjament a l'Hotel Yantra 4* / Meridian Hotel Bolyarski 4* o similar.


Quart dia. Dimarts.
Veliko Tàrnovo ¿ Varna ¿ Nessebar ¿ Burgas

Esmorzar a l'hotel. Trasllat a Varna, la ciutat turística més gran de la costa búlgara al mar Negre. Dinar en un restaurant. Seguidament farem la visita guiada, on visitarem la Catedral de Varna, principal temple ortodox de la ciutat. La primera pedra va ser posada per Alexander I de Bulgària el 1880 i es va construir seguint el model dels temples de Sant Petersburg. També visitarem el museu arqueològic, important per la seva antiga col·lecció d'or. Aquest, consisteix en monedes, armes i joies datades de l'any 4600 aC. Acabades aquestes visites disposarem de temps lliure. Trasllat a l'Hotel Bulgaria 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


Cinquè dia. Dimecres.
Burgas ¿ Nessebar
Esmorzar a l'hotel. Avui visitarem la ciutat vella emmurallada de Nessebar, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La ciutat es troba en una quasi illa vorejada pel mar negre i amb accés a través d'una única carretera. La seva fundació data del segle VI abans de Crist. Diferents cultures han deixat la seva marca fent de Nessebar una de les ciutats més visitades de Bulgària. Conserva un excepcional patrimoni cultural i històric. Dinar en un restaurant. En acabar, disposarem de la tarda lliure per recórrer els seus carrers empedrats o gaudir de les seves platges. A l'hora indicada, tornarem a l'hotel. Sopar en un restaurant. Allotjament a l'hotel.


Sisè dia. Dijous.
Burgas ¿ Plovdiv

Esmorzar a l'hotel. Avui descobrirem Plovdiv, declarada aquest any capital cultural europea. Es la segona ciutat més gran de Bulgària, i una de les ciutats més antigues d'Europa. Els orígens de la seva història daten de l'any 5000 aC. El centre històric és un antic museu arqueològic a l'aire lliure: compta amb incalculables vestigis antics dels temps dels romans. Dinar. Al llarg del recorregut, descobrirem una herència històrica i cultural única com l'antic teatre romà, l'estadi romà, l'església dels sants de Constantí i Helena i el museu etnogràfic. A la tarda podrem gaudir de temps lliure per caminar per la zona antiga. Trasllat a l'Hotel Imperial 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


Setè dia. Divendres.
Plovdiv ¿ Bachkovo ¿ Ustina ¿ Sofia

Esmorzar a l'hotel. Al matí ens traslladarem a Bachkovo per visitar el monestir ortodox, el segon més important després del de Rila. Seguidament, ens dirigirem cap a Ustina, on visitarem una bodega i dinarem amb un tastet de vins. A la tarda, tornarem a Sofia per visitar el mercat central, construït a principis del segle XX i d'estil neorenaixentista i el mercat de les dones, un dels mercats a l'aire lliure més antics de Sofia, establert des de l'era otomana. Sopar de comiat amb espectacle folklòric. Allotjament l'Hotel Central Park 4* o similar.


Vuitè dia. Dissabte.
Sofia ¿ Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Al matí disposarem de temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport per sortir en el vol LH 1703 a les 13.10 hores (via Munic). Arribada a la T1 de l'aeroport de Barcelona prevista a les 17.45 hores. Recollida d'equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d'origen. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.
Nota: a la sortida d'agost la tornada serà en el vol LH 1136 (via Frankfurt) de les 14.10 hores.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista de la companyia Lufthansa. Barcelona ¿ Frankfurt/Munic ¿ Sofia ¿ Frankfurt/Munic ¿ Barcelona. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
Trasllat des de les poblacions de recollida a l'aeroport de Barcelona (consultar punts de recollida).
Pensió completa durant tot el viatge amb aigua inclosa al àpats.
Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Guia local en destí.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
Dinar i sopar del primer dia i dinar de l'últim.
Begudes en els àpats.
Propines serveis locals.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.

Taxes aèries 120€


Requisits:
DNI o passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX