3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Els Fiords Nourecs a l'estiu

Els Fiords Nourecs a l'estiu

  • 25 de juliol
  • Promoviatges - Barcelona
2090€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Itinerari:


25 de juliol. Dissabte.
Barcelona ¿ Oslo

Presentació als taulells de facturació de KLM Airlines de la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 09.00 hores per sortir en el vol KL 1666 de les 11.05 hores en direcció Oslo (via Amsterdam). Arribada prevista a les 16.20 hores i trasllat al Thon Hotel Slottsparken 3* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


26 de juliol. Diumenge.
Oslo
Esmorzar a l'hotel. Aquest dia visitarem amb un guia local la capital noruega. Coneixerem el parc d'escultures de Vigeland, el palau Reial i el Parlament. A continuació, ens desplaçarem fins a la península de Bygdoy per visitar el Museu dels Vaixells Víkings i el Museu Fram. Dinar en un restaurant. Tindrem la resta de la tarda lliure per gaudir d'aquesta acollidora ciutat en companyia del nostre guia. Sopar i allotjament a l'hotel.


27 de juliol. Dilluns.
Oslo ¿ Stavanger

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí sortirem d'Oslo per traslladar-nos a Kristiansand, ciutat encisadora amb les seves cases ¿ferides" per les inclemències del temps. Pel camí podrem descobrir la seva variada naturalesa, coneguda amb el nom de la Ribera Noruega. Dinar. A continuació, ens desplaçarem a Stavanger, una ciutat cosmopolita i la més gran de la regió de Rogaland. Arribada al Clarion Hotel Stavanger 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


28 de juliol. Dimarts.
Stavanger
Esmorzar a l'hotel. Començarem el dia amb una visita panoràmica de la ciutat. A més de la part vella, en destaquem la catedral, un gran temple medieval, lborgtarnet, una antiga torre de vigilància d'incendis i el parc Kongsgard, entre d'altres. Dinar a l'hotel. A la tarda gaudirem d'un creuer pel fiord Lysefjord, des d'on es pot observar la formació rocallosa del púlpit. Retorn a Stavanger, on tindrem la resta de la tarda per gaudir d'aquesta acollidora ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.


29 de juliol. Dimecres.
Stavanger ¿ Bergen

Esmorzar a l'hotel. Aquest dia sortirem a fer la ruta Atlàntica, entre aigua i illots, a través de la qual travessarem el fiord de Bokna i Bjorna. Arribada a Bergen. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el mercat de peix i flors, el port antic de Brygge i el barri Hanseatic. Trasllat a l'Hotel Scandic Ornen 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.


30 de juliol. Dijous.
Bergen: Excursió al fiord Hardanger

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí ens dirigirem al pintoresc poblet d'Ulvik, on gaudirem d'un agradable passeig. Dinar. A la tarda seguirem cap al braç del fiord Hardanger, tot passant pels poblets d'Oystese i Norheimsund. Vorejarem el fiord, podrem gaudir de la vista de la glacera de Folgefonna i visitarem el salt d'aigua d'Steindal. Arribada a Bergen. Sopar i allotjament a l'hotel.


31 de juliol. Divendres.
Bergen: Excursió al fiord dels Somnis

Esmorzar a l'hotel. Al matí arribarem a Voss, on pujarem en un tren per fer un preciós viatge fins a l'estació muntanyenca de Myrdal. Més tard, agafarem el conegut tren Flamsbana per fer el descens fins a Flam, que ens portarà per un desnivell de mil metres i gaudirem d'uns impressionants paisatges. Durant la ruta, realitzarem diferents parades per admirar algunes de les magnífiques cascades. Dinar. Des de Flam, ens embarcarem en un creuer, a través del qual podrem admirar els fiords, muntanyes nevades, impressionants cascades i una fauna fascinant. Desembarcament a Gudvangen al cap de l'estret fiord de Naeroy, un dels braços del fiord dels Somnis. Retorn a Bergen. Sopar i allotjament a l'hotel.


01 d'agost. Dissabte.
Bergen ¿ Amsterdam ¿ Barcelona

Esmorzar a l'hotel. Matí per passejar per Bergen. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport Bergen per sortir en el vol KL 1188 a les 14.25 hores en direcció Barcelona (via Amsterdam). Arribada prevista a les 22.45 hores. Recollida d'equipatges i fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Bitllet d'avió en classe turista de la companyia KLM Airlines. Barcelona ¿ Amsterdam ¿ Oslo ¿ Amsterdam ¿ Barcelona. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats
Allotjament als hotels definits a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
Esmorzar i dinar del primer dia. i dinar de l'últim.
Begudes en els àpats.
Propines serveis locals.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.

taxes aèries 80€
Requisits:
DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX