3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Activitats Fundació Romea

Activitats Fundació Romea

  • Teatre Romea - Barcelona
INSCRIPCIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Fundació Romea per les Arts Escèniques

La Fundació Romea per a les Arts Escèniques és una entitat privada sense ànim de lucre creada amb la voluntat de promoure el sector de les arts escèniques a través d'activitats que fomentin, principalment, el debat i la reflexió al voltant del fet cultural i teatral, el suport a la nova dramatúrgia, la formació i la investigació de les arts escèniques.

***

PROPERES ACTIVITATS:

EL MÓN DE L'ART (UNA TRAGICOMÈDIA)- Dilluns 23 de març - 19h
Amb Gino Rubert

Gino ens proposa una performance -petita obra de teatre- basada en la seva pintura ¿the opening". En aquesta planteja un retrat paròdic en què uns personatges principals (el galerista, el crític, el col·leccionista, l'artista¿) posen al descobert els mecanismes i dinàmiques menys confessables del món de l'art. El format escènic és el d'una galeria d'art on s'inaugura una exposició de pintura que al final de la representació el públic és convidat a visitar.

LA BANDA SONORA D'ENTRE EL CEL I LA TERRA- Dilluns 6 d'abril - 19h
Amb Gerard Quintana

Una història adquireix tota la dimensió del que s'ha viscut en la mesura que, una vegada escrita, sigui possible dotar-la de la seva particular banda sonora. Al músic i escriptor Gerard Quintana se li ha plantejat un repte que s'expressa en aquesta pregunta: si la plenitud d'una vida depèn de la intensitat amb la qual es viuen els records, aquests no adquireixen tota la seva potència quan el desencadenant n'és la música? Seria possible posar una banda sonora a la seva novel·la Entre el cel i la terra? Quina seria la banda sonora de Pachi Saura, que va a la recerca de la bellesa a la Barcelona del 1952? La qüestió no és altra que assumir que no podem posar límits a les emocions. Gerard Quintana posarà música a la seva novel·la.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

C/Hospital 51
08001 - Barcelona

Teatre Romea
C/Hospital 51, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
de dimarts a diumenge de 16:30h i fins a una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX