3/5
Sense recomanacions Interessa a  
David Regueiro Trio

David Regueiro Trio

  • CANCEL·LAT
  • Jamboree - Barcelona
15€
-25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
CANCEL·LAT

DESCRIPCIÓ

David Regueiro guitarra, Iago Reigosa guitarra, Juyma Estévez contrabaix.

Després de realitzar estudis de Guitarra, Educació Musical, Història i Ciències de la Música (Music Degree BMus) en diferents conservatoris (Orense, Salamanca i A Coruña) i universitats (Complutense de Madrid, Salamanca i Royal Holloway de Londres) rep classes d'alguns els músics amb més trajectòria a nivell internacional: Samson Schmitt, Brady Winterstein, Mozes Rosenberg, Adrien Moignard, Joaquín Chacón, Abe Rábade, Paco Charlin, Albert Sanz, Peter Bernstein, Logan Richardson, Steve Brown, Philip Catherine, etc.

Ha tocat a Portugal, Alemanya, Regne Unit, França i Holanda, visitant habitualment les sales més importants de Galícia i Espanya, així com en nombrosos festivals de jazz: "Festival Internacional de Jazz d'Orense", Mila Musika Haria (Bilbao), "Festival de jazz de Lugo","Imaxinasons" (Festival de jazz de Vigo), "Festival de jazz de Ribadavia", "Festival de jazz de Salamanca", "Nigranjazz", "Villamajazz" (Lleó), "Canjazz, Festival Internacional de Jazz de Cangas", "Festival Més Que Jazz de La Corunya", "Festival de Jazz de Ponteareas", "Mostra de Jazz de Rianxo", Festival "Jazz de Ria", etc.

Actualment, lidera David Regueiro Trio (que tot just presenta el seu nou treball discogràfic, 'Areal'), entre altres projectes i col·laboracions (amb una desena de discos editats) entre les quals destaca la composició de la música del documental Contrafaces. Combina la seva faceta com a músic amb la seva tasca com a docent en l'àmbit musical. David Regueiro toca JWC Guitars, fetes a mà a Gran Bretanya.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Plaça Reial 17
08002 - Barcelona

Jamboree
Plaça Reial 17, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Entrades amb descompte limitades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX