3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Experiències· CRUÏLLA XXS
Experiències· CRUÏLLA XXS

Experiències· CRUÏLLA XXS

  • Teatre Victòria - Barcelona
5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
ENTRA O REGISTRA'T

DESCRIPCIÓ

*Els espectacles d'arts escèniques són gratuïts per a nens de 0 a 3 anys (inclosos). De 4 a 16 anys (inclosos) el preu és de 5€.

 

Teatre, circ, humor i dansa també seran protagonistes a Cruïlla XXS, el festival que aquest juliol omplirà de cultura espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona.

Pep Bou experiències és el nou espectacle del reconegut artista mundial Pep Bou i el seu fascinant univers format per bombolles de sabó. L'espectacle, estructurat amb tocs antològics, és una impressionant mostra dels processos constants de recerca del creador/alquimista en el seu laboratori. Es tracta d'una síntesi inèdita d'un llenguatge audiovisual i teatral que ha fascinat públics de tots els continents. Pep Bou experiències proposa a l'espectador un viatge cap a mons poètics i onírics partint de tres elements senzills, però essencials: el sabó, l'aigua i la música en directe. Aquest espectacle és el producte de gairebé quatre dècades d'experimentació de coneixements teòrics i pràctics del món de la física; un coneixement fins ara inèdit de l'espai escènic. Un espectacle únic, creat per un artista singular que ha creat un llenguatge escènic inèdit.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

EDAT

Tots els públics

CATEGORIES

Arts Escèniques    Festival

ADREÇA

Av. Paral.lel, 67
08004 - Barcelona

Teatre Victòria
Av. Paral.lel, 67, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Els espectacles d'arts escèniques són gratuïts per a nens de 0 a 3 anys (inclosos). De 4 a 16 anys (inclosos) el preu és de 5€.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX