3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Néstor Navarro · TEATREZOOM

Néstor Navarro · TEATREZOOM

  • ONLINE ZOOM
5€
3€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'Aneguet Lleig
¿Jo no sóc lleig, tinc una bellesa particular". Així és com l'Aneguet s'acomiada de casa seva i decideix emprendre l'aventura de la seva vida. Una vida difícil però alegre, que s'anirà pintant en un quadre infinit on apareixen les estacions de l'any, els animals del bosc i paisatges impossibles. Us convidem a acompanyar l'Aneguet en aquest viatge musical que el portarà fins a un desenllaç tant conegut com sorprenent.

 

TeatreZoom és un cicle de videoconferències que connecten públic, artistes que tenen en cartera una proposta escènica i membres de la crítica

Les sessions es realitzen de forma virtual a través de l'aplicació Zoom. Cada sessió té un màxim de 50 usuaris i una durada d'entre 40 i 50 minuts que s'estructuren de la manera següent:

. Durant els primers 10-15 minuts s'ofereix un fragment provisional o assaig del muntatge (en directe o gravat) que s'està promocionant.
. A continuació, s'inicia una conversa informal entre la persona prescriptora, l'artista i la resta d'assistents que vulguin participar-hi en què es contextualitza el fragment vist en la trajectòria de la companyia, de la dramatúrgia o de la cartellera actual.
. Posteriorement, de cada trobada s'elabora un vídeo-resum d'uns 2 minuts que es penja a les xarxes de Recomana per a difondre el cicle i la producció.

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

EDAT

Tots els públics

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

ONLINE ZOOM

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Places limitades.
Es facilitaran les instruccions d'accés a cada sessió, de manera personalitzada, a tots els compradors. d'entrades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX