3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Joel Joan · TEATREZOOM

Joel Joan · TEATREZOOM

  • ONLINE ZOOM
5€
3€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Escape Room

Dues parelles d'amics de tota la vida queden per fer un escape room al barri d'Hostafrancs, on recentment s'ha trobat, en un contenidor, el cadàver d'un home esquarterat... Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l'estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l'habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes. Sortir d'aquell ¿escape room" no serà gens fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, això és una comèdia... una comèdia de por!

 

TeatreZoom és un cicle de videoconferències que connecten públic, artistes que tenen en cartera una proposta escènica i membres de la crítica

Les sessions es realitzen de forma virtual a través de l'aplicació Zoom. Cada sessió té un màxim de 50 usuaris i una durada d'entre 40 i 50 minuts que s'estructuren de la manera següent:

. Durant els primers 10-15 minuts s'ofereix un fragment provisional o assaig del muntatge (en directe o gravat) que s'està promocionant.
. A continuació, s'inicia una conversa informal entre la persona prescriptora, l'artista i la resta d'assistents que vulguin participar-hi en què es contextualitza el fragment vist en la trajectòria de la companyia, de la dramatúrgia o de la cartellera actual.
. Posteriorement, de cada trobada s'elabora un vídeo-resum d'uns 2 minuts que es penja a les xarxes de Recomana per a difondre el cicle i la producció.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

ONLINE ZOOM

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Places limitades.
Es facilitaran les instruccions d'accés a cada sessió, de manera personalitzada, a tots els compradors. d'entrades.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX