3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Manu Sabaté

Manu Sabaté

  • C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius - Barcelona
INVITACIONS
EXHAURIT
Disponible per a socis
  • FREE
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

¿La fascinació de Manu Sabaté cap a l'os, animal i folklore, ha anat en augment els darrers anys i és per això que ara presenta LOS, un concert tot SOL."

Estudis antropològics afirmen que al neolític, a les zones on no hi havia micos, els humans que hi habitaven consideraven als ossos com els seus antecedents més naturals. És per aquest motiu que els cultes a l'os estaven estesos arreu, de fet, l'os era l'animal sagrat existent. Amb el pas dels segles, i de les diferents cultures, l'església catòlica va decidir convertir l'ós en l'enemic públic, l'aliat del dimoni, i aquesta marginació cultural ha ajudat a la seva pràctica extinció al territori.
La fascinació de Manu Sabaté cap a l'os, animal i folklore, ha anat en augment els darrers anys i és per això que ara presenta LOS, un concert tot SOL. Un repte interpretatiu que es planteja despullat i vestit només amb la gralla, la tenora, el clarinet baix, el saxo baríton¿ en què mirarà de narrar l'ascens i la caiguda de l'os com a rei del bosc, de vegades salvatge i de vegades sofisticat com ho és la mateixa natura.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Travessia de Sant Antoni, 6-8
08012 - Barcelona

C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius
Travessia de Sant Antoni, 6-8, 08012 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

*Invitacions limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

COMPARTEIX

Registrant-te

Processantlo