3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Orelles de papallona

Orelles de papallona

  • Del 7 al 15 de novembre
  • Jove Teatre Regina - Barcelona
12€
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SUSPENCIÓ DE FUNCIONS:

Aquest espectacle es veu afectat per la suspensió d'activitat cultural durant 15 dies, del 30 d'octubre fins al 13 de novembre inclòs.

La Sara té les orelles grans i per això és motiu de burles per part dels seus companys. Trista i apenada le pregunta a la seva mare si és una ¿orellotes" i després d'una meravellosa i imaginativa resposta, la Sara canvia la seva manera d'enfrontar-se a les burles. Amb un gran somriure i una gran imaginació, descobreix que allò que la fa diferent és justament el que la converteix en única i meravellosa.

És un cant a la llibertat, la diversitat, l'acceptació, el respecte i a la diferència. Tracta temes tan importants per als infants com ¿ser feliços", malgrat sentir-se diferents, ser un mateix, i acceptar tothom amb les seves diferències fins i tot valorant-les. La falta d'inclusió i acceptació, sovint provoca tristesa, insatisfacció i inseguretat. I el missatge de l'obra recau en que tan sols és necessari decidir i arriscar, buscar dins i fora d'un mateix per a ser feliç i fer feliços els altres.

La història que narra ORELLES DE PAPALLONA es basa en buscar el costat positiu i alegre de les coses, desenvolupar l'autoestima i utilitzar la imaginació per a fer front a les crítiques. Ens ensenya a saber que sovint el que ens fa diferents ens fa únics i extraordinaris. Ens ensenya a acceptar-nos, a estimar-nos i a relacionar-nos. I tot això explicat amb música, imaginació i molt color.

FITXA TÈCNICA

Durada60 min
IdiomaCatalà

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del TRESC

ADREÇA

C. Sèneca, 22
08006 - Barcelona

Jove Teatre Regina
C. Sèneca, 22, 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 7 al 15 de novembre

Horari: 17:30

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del TRESC

A partir de 4 anys

Per la seva tranquil·litat, seguint la normativa vigent, un cop realitzi la compra grupal* de les entrades, la butaca contigua es bloquejarà per mantenir la distància establerta en el Pla de represa de les Arts escèniques del Govern de la Generalitat (07/2020). Recordi que tot i la separació entre grups de compra és obligatori l'ús de mascareta (RESOLUCIÓ SLT/1648/2020 del Dep. de Salut) *Vostè pot comprar les entrades que consideri i estaran juntes. La butaca buida el separa d'altres compres grupals

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX