3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Pastorets Superestel

Pastorets Superestel

  • del 5 al 30 de desembre
  • Jove Teatre Regina - Barcelona
16€
13€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Torna el HIT DEL NADAL del Regina!
Les desventures del Gran Tronera Major i en Piula Correcama mentre intenten impedir l'arribada del Messies al món! Tot comença una nit de Nadal, on dos germans es creuen amb una parella d'inmigrants que no tenen on anar i es refugien al metro. Allí, per passar l'estona, els hi expliquen la història d'un pastors molt simpàtics que van viure a Betlem fa més de dos mil anys...Els pastors protagonistes, la Toia i en Cirgonet, acabarant interrompent els plans malèfics del Gran Tronera i acabaran sent perseguits per uns dimonis molts ¿marxosos" i ¿rockers" , mentre reben l'ajut celestial de l'àngel Sant Miquel.

Una divertida, dinàmica i molt fresca versió a ritme de rock, pop i molta marxa que proposa una història paral·lela i actual a l'argument tradicional de les històries dels Pastorets tradicionals. Els nostres ¿Pastorets Superestel" compten un repartiment que inclou 12 actors en escena, i esdevenen un espectacle idoni per a aquestes dates tan especials de l'any. Un clàssic de la programació nadalenca del Regina que no us podeu perdre.

FITXA TÈCNICA

Durada80 min
IdiomaCatalà

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

ENTRADES

Compra les teves entrades al web del TRESC

ADREÇA

C. Sèneca, 22
08006 - Barcelona

Jove Teatre Regina
C. Sèneca, 22, 08006 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: del 5 al 30 de desembre

Horari: 17:30 (el 26 de desembre a les 19:00)

Punts de Venda: Compra les teves entrades al web del TRESC

A partir de 5 anys

Per la seva tranquil·litat, seguint la normativa vigent, un cop realitzi la compra grupal* de les entrades, la butaca contigua es bloquejarà per mantenir la distància establerta en el Pla de represa de les Arts escèniques del Govern de la Generalitat (07/2020). Recordi que tot i la separació entre grups de compra és obligatori l'ús de mascareta (RESOLUCIÓ SLT/1648/2020 del Dep. de Salut) *Vostè pot comprar les entrades que consideri i estaran juntes. La butaca buida el separa d'altres compres grupals

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX