3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Montpellier i el Nadal a la Provença

Montpellier i el Nadal a la Provença

  • 5, 6, 7 i 8 de desembre
  • Promoviatges - Barcelona
580€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

05 de desembre. Dissabte.
Punts d'origen ¿ Montpellier

Sortida a primera hora des dels punts de recollida assignats en direcció a la frontera amb França. Arribada a Montpellier i dinar. A la tarda, farem una visita del centre de la ciutat. Montpellier posseeix un gran nombre de carrerons medievals, símbol del seu orgullós passat. Els carrers de Valfere, Bras de Fer i l'Argenterie ens traslladaran a una altra època. Com a contrast, ens sorprendran les petites obres d'art urbà que han deixat a la vista alguns artistes locals. Caminant pocs metres arribarem a la plaça de la Comedie, un dels espais per a vianants més grans de tota Europa. Actualment, la plaça és el punt més emblemàtic de la ciutat i és on troba l'edifici de l'Opera Comedie. A pocs metres de la plaça, es troba el parc Charles de Gaulle, on s'instal·len els mercats de Nadal de la ciutat. Disposarem de temps lliure per passejar i contemplar les parades amb tot tipus d'artesania i productes gastronòmics. A l'hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel Oceania Metropole 4*.


06 de desembre. Diumenge.
Montpellier ¿ Pont du Gard ¿ Nimes ¿ Montpellier

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí fins al Pont de Gard, un aqüeducte construït durant l'època romana sota l'imperi de Claudi i Nero. La imponent estructura del pont és espectacular per les seves dimensions: 49 metres d'alçada i tres nivells d'arcades el converteixen en el pont antic més alt del món. En èpoques passades, l'aqüeducte tenia una llargada de 50 quilòmetres i va alimentar d'aigua la ciutat de Nimes durant cinc segles. Un cop finalitzada la visita, ens dirigirem a Nimes. Dinar. A la tarda, visitarem aquesta antiga ciutat amb més de dos mil anys d'història. Fundada pels celtes, la ciutat va aconseguir el seu màxim esplendor durant l'Imperi Romà, quan es van construir els edificis més importants com la Maison Carrée, la Torre Magna, la porta Augusta i l'imponent amfiteatre, avui dia convertit en símbol de la ciutat. A l'hora convinguda, retorn a Montpellier. Sopar i allotjament a l'hotel.


07 de desembre. Dilluns.
Montpellier ¿ Arles ¿ Montpellier

Esmorzar a l'hotel. Aquest matí ens dirigirem a Arles. La ciutat compta amb una gran quantitat de patrimoni reconegut per la UNESCO, com ara l'amfiteatre, el temple antic, els Alycamps, les termes de Constantí, el portal i el claustre. L'església de Saint Triomphe constitueix també una etapa molt important del camí de Santiago. Per acabar, visitarem la Place du Forum, un indret que fins i tot va arribar a enamorar el pintor Neerlandès Van Gogh, qui va pintar més de 300 quadres de la ciutat durant la seva estança. Dinar. A la tarda, descobrirem el Conservatori del Santon Provençal, una casa del segle XVIII que alberga una gran exposició de figures que representen la nativitat i també personatges emblemàtics d'Arles i la Camarga. En finalitzar, temps lliure per acabar de passejar per la ciutat. A l'hora convinguda, retorn a Montpellier. Sopar i allotjament a l'hotel


08 de desembre. Dimarts.
Montpellier ¿ Bezier ¿ Port Bacares ¿ Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. A primera hora del matí, ens dirigirem a la petita localitat occitana de Bezier. L'estampa més famosa d'aquest poble està formada pel pont medieval sobre el riu Orb amb la catedral de Saint Nazarie al fons. Durant la nostra visita, també coneixerem la importància que va tenir el canal de Midi sobre aquesta localitat, actualment encara es pot veure el funcionament de les encluses. A continuació, ens dirigirem a Port Bacares. Dinar. Aquesta ciutat costanera acull cada any la Ville du Noel, un recinte on la màgia del Nadal es fa realitat: pistes de gel, atraccions, animació, mercats i, fins i tot, un poblat. A l'hora convinguda, començarem el nostre camí de tornada. Travessarem la frontera i retorn als nostres punts d'origen. Fi dels nostres serveis.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Autocar de llarg recorregut.
Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida).
Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


Serveis no inclosos:
Esmorzar en ruta del primer dia.
Propines.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX