3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival de Pasqua de Cervera
Festival de Pasqua de Cervera
Festival de Pasqua de Cervera
Festival de Pasqua de Cervera

Festival de Pasqua de Cervera

  • del 14 al 22 de novembre de 2020
  • Activitat online
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La desena edició del Festival de Pasqua de Cervera ha programat un total de 8 concerts de música clàssica catalana del 14 al 22 de novembre. Els seu director artístic, Josep Maria Sauret, ha volgut reforçar el discurs que la cultura és segura malgrat la pandèmia de la covid-19 i ha assegurat que tot i que la situació actual els ha comportat "molta feina" a l'hora de configurar el programa, hi ha hagut molta predisposició per part dels artistes.
La meitat dels concerts programats són de de producció pròpia i el concert inaugural, estarà vinculat a la figura de Pau Casals. El festival es celebrarà sense públic i serà retransmès via streaming.

El concert inaugural serà el 14 de novembre i servirà per celebrar els 10 anys del Festival de Pasqua. Anirà a càrrec de l'Orquestra de Cambra Catalana sota la direcció de Josep Pàmies. Repassarà el llegat de Pau Casals i servirà per retre un homenatge a la seva herència musical i social. Es tracta d'una producció pròpia del festival on també intervindrà com a solista, Carla Conangla. El 15 de novembre s'ha programat el concert 'Danses del Segre', a càrrec de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell. El 20 de novembre, 'Sacre i Profà', un concert que constarà d'una selecció de motets de Pau Casals. El 21 de novembre, 'La integral de les sardanes de Pau Casals', a càrrec de la Cobla de Cambra de Catalunya, que per primera vegada en una audició pública, interpretarà el treball de recopilació de les sardanes de Casals. El 21 de novembre hi haurà el maridatge de vins amb la música de Toldrà i poemes de Carner, i el 22 de novembre, un recital a càrrec d'Alba Ventura, que presentarà els Quaderns de la Suite Ibèria d'Albéniz. Finalment, s'han programat els concerts de proximitat, que tindran lloc el 14 de novembre, amb el 'Manuscrit de Cervera', on es podran descobrir aquests documents únics trobats a l'Arxiu Comarcal de la Segarra; i el 15 de novembre, amb els Joves Talents del Liceu, un quartet de saxos.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX