3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
The World of Banksy
The World of Banksy
The World of Banksy
The World of Banksy
The World of Banksy
The World of Banksy
The World of Banksy

The World of Banksy

  • Consulta les sessions
  • Espai Trafalgar - Barcelona
12€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'Espai Trafalgar acull per primera vegada a Barcelona una gran exposició sobre el mestre de l'street art. Ja consagrat com un artista de renom mundial, Banksy, no obstant, ha aconseguit preservar el seu anonimat, mentre segueix impactant regularment amb obres murals i happenings anti sistema de denúncia social, política i anti consum. "The World of Banksy. The Immersive Experience" ja s'ha presentat a l'Espace Lafayette Drouot de París, amb més de 150.000 visitants.

L'exposició compta amb més de 100 obres, reproduccions a mida real entre els anys 2000 i 2018 de creació de l'artista a França, Estats Units, Regne Unit, Israel i Palestina. Una experiència immersiva en el treball de Banksy que pretén traslladar el visitant des de París a Londres, des de Bristol fins a Betlem, des de Los Angeles a Port Talbot per submergir-se en la seva atmosfera i recrear el seu ambient amb molts detalls gràcies a una experiència audiovisual i interactiva.

Banksy és un migrant transfronterer, efímer, ciutadà universal i les seves obres transmeten aquests missatges. A més de creuar fronteres, "The World of Banksy" proposa deixar-se portar per un viatge al llarg de la seva carrera, per descobrir o redescobrir murals que han desaparegut, ja sigui pel pas del temps, coberts per la mà de l'home o robats als vianants per l'ànsia comercial. Més enllà de qualsevol intent de revelar qui és realment Banksy, l'exposició tracta de posar en context el seu treball i convidar al visitant a gaudir d'aquesta experiència.

FITXA TÈCNICA

Durada1h aprox.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Reserva les teves entrades a través del web del Tresc

ADREÇA

C/Trafalgar, 34
08010 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva les teeves entrades a través del web del Tresc

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX