3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Laboratorios Washla

Laboratorios Washla

  • Sala Fènix - Barcelona
16€
12€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Després d'un cataclisme incert, tota estructura de societat moderna sembla haver estat arrasada. Només la nau dels LABORATORIOS WASHLA sobreviu inexplicablement i continua en funcionament.

En ella, ¿K" una jove científica i ¿M" un home modificat tecnològicament, recopilen els testimoniatges que ¿R", el supervivent número 222, relata en despertar. Els tres personatges s'aniran coneixent, mentre compleixen protocols d'un contradictori decàleg instaurat per una entitat superior, ¿Papà". Una figura absent que els vigila, condicionant-los a repetir per cicles els seus discursos, accions i emocions. ¿K", ¿M" i ¿R" repeteixen sense qüestionaments la voluntat de Papà, evidenciant que res del que succeeix és real. O que la realitat només existeix en ser repetida o escrita. No obstant això, com una roda que perd el seu eix, les contínues repeticions fan desbordar la realitat, acostant-los al conflicte, sense que puguin discernir si la solució està en la guerra o el joc.

Per a ells, viatjar a la infància o tornar a estimar no tindrà sentit si no recuperen primer la realitat en un acte simple: ¿MATAR A PAPÀ"

FITXA TÈCNICA

AutoriaCompanyia: Del otro lado
Durada60 minuts
IdiomaCastellà

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Castellà

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ADREÇA

Carrer Riereta 31
08001 - Barcelona

Sala Fènix
Carrer Riereta 31, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX