3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Els ocells ho fan, les balenes i les puces, també
Els ocells ho fan, les balenes i les puces, també

Els ocells ho fan, les balenes i les puces, també

  • Tantarantana - Barcelona
10€
9€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Sabies que les cuques de llum brillen per seduir? I que els dromedaris es tiren pets per lligar? I que les tortugues seran femella o mascle segons la temperatura del lloc on neixin? Ens hem trobat un grup d'amigues per explorar i descobrir la sexualitat dels animals. El tema no només ens ha fascinat sinó que també ens ha permès parlar de la nostra sexualitat, de les nostres maneres d'estimar i dels nostres desitjos. A ELS OCELLS HO FAN, I LES BALENES I LES PUCES TAMBÉ compartim aquests descobriments mentre projectem un món imaginari, sostenible, nou i diferent.

Inspirada en el llibre ¿La vida amorosa dels animals¿ de la pedagoga Katharina von der Gatheni i la il·lustradora Anke Kuh, l'espectacle ens mostra com, dins el món animal, en qüestió de relacions i criança existeixen tantes variacions com puguem imaginar. Mostrar aquest maremàgnum d'opcions d'una manera divertida i rigorosa és parlar sobre la multiplicitat d'identitats i de possibilitats, de la llibertat íntima en totes les seves variants que ens ajuda a entendre'ns i a relativitzar-nos com a una espècie més dins del món, ajudant-nos a comprendre, reconèixer i respectar la diversitat i la pluralitat del nostre entorn.

 Amb ELS OCELLS HO FAN, I LES BALENES I LES PUCES TAMBÉ, la companyia Obskené (guardonada amb un Max per l'adaptació de Fuenteovejuna) presenta el seu segon espectacle dins del Projecte de Suport a la Creació (El Cicló) i, alhora, el seu també segon espectacle familiar després de l'OGRET de Susanne Lebeau. ELS OCELLS HO FAN¿ és un espectacle que vol, en una època plena a vessar de virtualitat i tecnologia, apropar-nos al món animal per entendre'ns millor a nosaltres mateixes.

Edat recomanada: A partir de 8 anys

FITXA TÈCNICA

AutoriaJUDITH PUJOL / EVA REDONDO
DireccióJUDITH PUJOL
Intèrprets:SARAH ANGLADA / LAURA ABRIL / NUNU SANTALÓ / QUERALT CASASAYAS

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

C. Les Flors, 22
08038 - Barcelona

Tantarantana
C. Les Flors, 22, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles: des d'una hora abans de l'inici de la funció

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX