3/5
Sense recomanacions Interessa a  
"Faune" de Pol Jiménez + Postfunció

"Faune" de Pol Jiménez + Postfunció

  • Terrats de Barcelona - Barcelona
15€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

-20% de descompte exclusiu per a Socis del TRESC aplicant el codi descompte: TresTeC21

Postfunció:

Col·loqui entre en ballarí Pol Jiménez, el coreògraf Bruno Ramri i la periodista cultural Mila Rodríguez. Organitzat pel TRESC en complicitat amb Coincidències.

***

El ballarí i coreògraf Pol Jiménez va portar Agénero als Terrats l'any 2018, sota la direcció de Juan Carlos Lérida. Aquella peça en procés que va fascinar el públic va acabar derivant en La Oscilante, un treball justament premiat als Premis Butaca 2019. És per això que ens agrada molt tornar a comptar amb el talent del jove ballarí i coreògraf de cara als Terrats 2021.

En aquesta ocasió presentarem el seu work in progress: Faune, un solo fet a partir del Preludi a la becaina del faune de Nijinsky, on aborden la figura mítica del faune i tot l'imaginari que l'envolta sota una perspectiva contemporània. A Faune es dóna un tractament al cos de Jiménez des dels eixos medul·lars de la dansa espanyola, com ara, la dansa estilitzada, l'escola bolera, el folklore i el flamenc, amb la intenció de descobrir una entitat construïda des d'un mestissatge artístic i realitzar una traducció de les formes tradicionals per a donar lloc a un llenguatge híbrid, que busca enriquir a la dansa espanyola.

Aquesta mirada trencadora desemboca en un espectacle fascinant com la figura mitològica del faune, i ens fa pensar en els límits de la masculinitat, en l'intercanvi dels cossos, l'erotisme, i el vincle (de vegades intangible) que guardem amb els nostres ancestres.

FITXA TÈCNICA

DireccióBruno Ramri
Intèrprets:Pol Jiménez

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Dansa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX