3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viatja a Alvèrnia, Terra de volcans

Viatja a Alvèrnia, Terra de volcans

  • Sortida el 23 de setembre
  • Promoviatges - Barcelona
845€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

Primer dia
Punts d'origen - Marvejols - Clermont-Ferrand

Sortida a primera hora del matí dels nostres punts de recollida definits en direcció al Massís Central Francès. Arribada a Marvejols, ciutat rica en història, i dinar. Visitarem aquesta població escollida capital administrativa de les terres del rei de França en Gevaudan, i ciutat reial fortificada durant la Guerra dels Cent Anys. Del seu passat, la ciutat conserva tres portes fortificades com a testimoni d'aquesta època turbulenta. Destaquem la porta de Soubeyran, del segle XIV, la qual ha mantingut el seu aspecte medieval. Passejar pels seus carrers i places ens permetrà descobrir cases amb meravelloses façanes i balcons, com a la plaça Cordesse. A l'hora convinguda continuarem el nostre recorregut cap a Clermont-Ferrand, capital de l'antiga regió de l'Alvèrnia i ciutat natal del famós matemàtic i filòsof Blaise Pascal que, amb més de 2.000 anys d'història, està envoltada per més de vuitanta volcans. Trasllat a l'Hotel Holiday Inn Clermont Ferrand 4* o similar. Sopar i allotjament a l'hotel.

Segon dia
Clermont-Ferrand - Llac de Pavin i Besse - Clermont-Ferrand

Esmorzar a l'hotel. Sortida cap al Llac de Pavin. Al mig d'un bosc de pins i faigs trobarem aquest llac d'origen volcànic ubicat a l'interior d'un antic cràter. Gaudirem d'un passeig per aquest indret tranquil i romàntic. Recomanem portar calçat còmode. Completarem la nostra visita amb Besse, situat en un entorn natural privilegiat al massís del Sancy i al cor del Parc Natural Regional dels Volcans de l'Alvèrnia. Coneixerem l'aspecte típic d'aquest burg amb els seus carrerons empedrats, boniques paradetes i cases de pedra de lava amb teulades de pissarra o de lloses. La nostra visita per aquesta ciutat medieval i renaixentista ens permetrà descobrir monuments com l'església de Saint Andre, meitat romànica i meitat gòtica que amaga bells capitells historiats, i de l'exterior del castell du Bailli i les muralles. Retorn a Clermont-Ferrand i dinar. A la tarda realitzarem la visita guiada d'aquesta ciutat sorgida de la unió de la ciutat antiga de Clermont i de la medieval Montferrand. Començarem amb un recorregut a peu pel centre històric, on descobrirem el carrer Pascal, envoltat d'elegants mansions, els pintorescs carrers de Gras i de Chaussetiers i les boniques fonts de pedra de lava, entre les quals destaca la font d'Amboise, magnífica obra renaixentista. Aquí trobarem l'emblemàtica catedral Notre-Dame de l'Assomption, edifici gòtic construït en pedra de lava negra de Volvic. Completarem la visita amb la basílica de Notre-Dame du Port, declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO. Aquesta església de nou segles d'història posseeix un extraordinari cor adornat amb capitells esculpits, i guarda a la seva cripta una verge negra que tots els anys atrau un gran nombre de peregrins. Resta de la tarda lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.

Tercer dia
Clermont-Ferrand - Le Puy-en-Velay - Brioude - Clermont-Ferrand

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Le Puy-en-Velay, ciutat amb un patrimoni històric i arquitectònic excepcional. Situada al cor d'una vall volcànica, des dels temps més remots ha estat un lloc sagrat. Es el punt de partida de la tradicional ruta de peregrinació Via Podiensis, la principal ruta jacobea francesa. Le Puy-en-Velay és considerat com un dels destins amb més encant de França, on també abunden les construccions medievals. Començarem el nostre recorregut guiat a la plaça del Breuil i coneixerem el seu centre històric, de carrerons estrets i el seu impressionant patrimoni històric. Destaquem la Catedral de Nostra Senyora de l'Anunciació, obra mestra de l'art romànic declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO. Forma el punt més alt de la ciutat, alçant-se des del peu del Rocher Corneille, i conté arquitectura de tots els períodes, des del segle V fins al XV. Dinar i temps lliure. A l'hora convinguda començarem el nostre camí de retorn a Clermont-Ferrand. Parada en ruta a Brioude, ciutat solejada i acolorida. Al cor de la ciutat trobarem la basílica de Saint-Julien, l'església romànica més gran de l'Alvèrnia construïda sobre la tomba del màrtir Saint Julien, que es va convertir en el patró de la ciutat. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament a l'hotel.

Quart dia
Clermont-Ferrand - Puy-de-Dôme - Vulcania - Clermont-Ferrand

Esmorzar a l'hotel. Avui dedicarem el dia als volcans de l'Alvèrnia, els quals representen un tresor natural únic a Europa. Adormits des de fa segles, continuen sent una de les principals atraccions de la regió. Al matí pujarem a bord del Panoramiques des Dômes, un ferrocarril cremallera que ens farà gaudir d'un ascens inoblidable cap al Puy-de-Dôme, el més conegut dels volcans que culmina 1.465m i que ens oferirà unes vistes incomparables de la Cadena dels Puys i els paisatges dels voltants. Al dalt realitzarem un passeig guiat que ens permetrà descobrir la història geològica d'aquest conjunt volcànic testimoni de l'evolució de la Terra. Recomanem portar roba d'abric i calça còmode. Continuarem el nostre recorregut cap a Vulcania, parc dedicat al vulcanisme i a l'aventura de la Terra que ens permetrà comprendre millor els testimonis de la història del planeta com són els volcans. Dinar. A la tarda tindrem temps per conèixer aquest parc temàtic construït al subsòl volcànic d'un antic riu de lava. Podrem gaudir de les diverses propostes, com pel·lícules 5D, plataformes dinàmiques, recorreguts interactius, teatre científic, etc. Aquest parc únic per la seva temàtica ens desvelarà els misteris de la Terra a través de les galeries perforades per una lava de 30.000 anys. A l'hora convinguda tornarem a Clermont-Ferrand. Sopar i allotjament a l'hotel.

Cinquè dia
Clermont-Ferrand - Issoire - Millau - Punts d'origen

Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí en direcció a Issoire, ciutat d'art i història. Trobarem la petjada de la seva petita i gran història als seus paisatges, formes de vida dels habitants i als seus records. Visitarem l'abadia de Saint-Austremoine, antiga abadia benedictina que presenta una façana del segle XIX, però que continua sent per la resta un esplèndid i complet exemple d'art romànic. Destaca la seva cripta i l'altar, sobre el que reposa l'estàtua d'Henri Charlier. De tornada pararem a Millau i dinar. A l'hora convinguda retorn als nostres punts d'origen. Aquest itinerari de viatge pot tenir lleugeres modificacions degut a les circumstàncies que estem vivint. L'ordre i contingut de les visites serà el que es lliuri amb la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Serveis inclosos:
Autocar de llarg recorregut.
Recollida des de diferents poblacions (consulteu punts de recollida).
Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
Allotjament a l'hotel definit a l'itinerari.
Visites definides a l'itinerari com a incloses.
Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
Assegurança bàsica d'assistència en viatge.

Serveis no inclosos:
Esmorzar en ruta del primer dia.
Propines.
Extres de caràcter personal.
Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.

Requisits:
DNI o passaport amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI o passaport.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX