3/5
Sense recomanacions Interessa a  
El temps que conta

El temps que conta

  • Teatre Gaudi Barcelona - Barcelona
20€
-30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ EXCLUSIVA:

-30% de dte. utilitzant el codi descompte: TRESC2021

***

De vegades són només uns segons i de vegades duren mesos, però hi ha períodes que marquen una vida. Aquesta comèdia parla d'aquests moments i, també, d'un temps que no para mai de comptar però que també conta mil i una històries.

El pare ha mort i els seus dos fills, l'Aitor i en Toni, es retroben i es veuen obligats a passar una estona junts, la mateixa que durarà el muntatge al qual assistiu com a espectadores i espectadors. Si no fos per les circumstàncies ni s'haurien trobat, tan mal ambient és el que es que es respira entre ells. Feia cinc anys que no tenien notícies l'un de l'altre, i ara que s'han retrobat, no deixen de fer-se la guitza... Però tot i això, a en Toni li corre pressa recuperar el temps perdut amb el seu germà, perquè té una malaltia degenerativa que avança, inexorable. Sí, el temps no deixa de comptar, minut a minut, però a la vegada també ¿conta", i si estem disposats a escoltar-lo, ens explica una història. Per què l'Aitor se sent culpable? Per què es veu incapaç d'avançar en la vida? El públic ho anirà descobrint a mesura que avanci aquesta comèdia sobre un període de temps, una hora llarga, que potser transformarà la vida d'aquests germans.

Tot passa al menjador d'una casa benestant, l'escenari que ha imaginat l'actriu, dramaturga i directora Virgínia Sànchez, una intèrpret que ha estat membre fundadora de la companyia Despenjades i que ha actuat en produccions teatrals, curtmetratges i websèries. Ha creat peces de microteatre, ha muntat el seu propi espectacle al Cafè Teatre Llantiol i ha escrit quatre dramatúrgies (entre les quals Des-penjades i Olor d'ocell), bona part de les quals es van estrenar al Versus Teatre.

Una producció de Versus Teatre.

FITXA TÈCNICA

AutoriaVirgínia Sànchez
DireccióVirgínia Sànchez
Durada75 min
IdiomaCatalà
Intèrprets:Óscar Jarque / Carlos Martinho / Virgínia Sànchez

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

c/ Sant Antoni Maria Claret, 120
08038 - Barcelona

Teatre Gaudi Barcelona
c/ Sant Antoni Maria Claret, 120, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX