3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Trobada informativa del Consell de Públics

Trobada informativa del Consell de Públics

  • Antiga Fàbrica Estrella Damm - Barcelona
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

LLISTA D'ESPERA:

Les entrades estan exhaurides, però podeu apuntar-vos a la llista d'espera escrivint a info@tresc.cat

***

La trobada informativa serà una sessió per presentar el Consell de Públics entre persones interessades en formar-ne part activament la propera temporada.

Comptarà amb la participiació de Joan Morros, president de l'associació cultural El Gallliner, entitat responsable de la programació i comunicació del teatre Kursaal i el teatre conservatori de Manresa així com també Pepe Zapata, director del TRESC.

QUÈ ÉS EL CONSELL DE PÚBLICS?

El Consell de Públics és l'instrument de l'Aula de Públics per contribuir al desenvolupament de la programació pròpia d'activitats del TRESC basat en la participació i el diàleg entre l'equip de programació del TRESC i els públics intensius, amb reconegut criteri i interès en participar activament de la cultura.

FUNCIONS DEL CONSELL DE PÚBLICS

Volem que els públics formin part del model de treball i programació de les activitats pròpies del TRESC a la comunitat de consumidors intensius de cultura. Treballar conjuntament permetrà incorporar les visions dels públics i farà que tinguin veu pròpia i opinió, tant en la programació com en el disseny de nous formats i experiències. Volem que siguin els altaveus de la programació i que se sentin part d'ella contribuint també a la seva comunicació, amb accions de prescripció i de difusió a través dels canals propis de l'Aula de Públics i del TRESC.

PER A MÉS INFORMACIÓ VISITA LA WEB DE L'AULA DE PÚBLICS!

Si en el moment de fer la reserva, les places estan exhaurides, pots entrar en una llista d'espera escribint un correu electrònic a info@tresc.cat. T'avisarem si finalment resta alguna reserva lliure!

FITXA TÈCNICA

Durada1 hora

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

ADREÇA

Carrer del Rosselló, 515
08025 - Barcelona

Antiga Fàbrica Estrella Damm
Carrer del Rosselló, 515, 08025 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX