3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Tarta Relena

Tarta Relena

  • Paral.lel 62 (antiga BARTS) - Barcelona
15-20€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Un espectacle multidisciplinari i multidimensional, més enllà del format de concert, en el qual diversos llenguatges artístics embolcallen les veus i les cançons del primer llarga durada d'un dels projectes musicals més originals dels últims anys.
Us parlem del primer LP de dues artistes, Marta Torrella i Helena Ros, que ja fa un parell d'anys s'han posat el públic a la butxaca amb els dos primers treballs discogràfics que han editat fins ara. El seu repertori parteix de músiques de tradició oral i cançons d'autor relacionades d'alguna manera amb el Mediterrani, territori natural d'unes veus excepcionals que aposten per fer-se seves aquestes melodies sense complexos. El seu folk diferent i absolutament personal posa a dialogar aquest cop els ritmes i les sonoritats electròniques amb les veus de les artistes, que en els temes d'aquest nou treball s'entrellacen, conversen, s'intercanvien i juguen més del que ho havien fet a Ora pro nobis i Intercede pro nobis, EP del 2019 i el 2020, respectivament.
Ara presenten el primer llarga durada, i el porten a escena fent servir diversos llenguatges artístics (dramatúrgia, disseny de llums, moviment, escenografia i vestuari) que dialoguen entre si, acompanyant el cant i la música en directe.
Tarta Relena va néixer com a projecte musical l'any 2016. És la unió de les veus i els talents de dues intèrprets que volien explorar a cappella els estils diversos de la música vocal. Arrangen melodies de diferents països de l'àrea mediterrània en la llengua original però les porten al seu territori, sempre buscant la màxima expressivitat amb el mínim possible d'elements.
Ora pro nobis, el seu debut del 2019, es va endur un premi Enderrock de la crítica al millor disc de folk i un premi Calàndria de música concedit per la publicació digital Núvol. Intercede pro nobis, que va veure la llum en ple confinament, va ser triat per la revista Rockdelux com a millor EP nacional del 2020.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Avinguda Paral.lel, 62
08001 - Barcelona

Paral.lel 62 (antiga BARTS)
Avinguda Paral.lel, 62, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX