3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Alba Carmona · PORTALBLAU 2021

Alba Carmona · PORTALBLAU 2021

  • 2 d'agost
  • Mar d'En Manassa - L'Escala
22€
-15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

*Entrades amb descompte limitades.


Estudiosa de la música d'arrel, Alba Carmona s'ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna. Ha trepitjat una infinitat d'escenaris amb artistes amb els quals no ha parat d'aprendre i compartir; Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Dominguez, Las Migas, Mauricio Sotelo ...

Canciones de folklore és un homenatge als cants populars. A la riquesa i la personalitat de la música de tradició oral. El poble canta i balla per divertir-se, però també ho fa com a ritual, com a creença i concepció ideològica, com a reclam i queixa, com a manifest de l'amor.  L'element indispensable i més primitiu d'aquest gènere ha estat la música vocal i per tant la cançó.

Aquest espectacle parteix de la música tradicional espanyola i el flamenc, i viatja cap a diversos llocs del món on els paisatges sonors es transformen, però mantenen totes aquestes essències en comú. La Mar d'en Manassa serà l'escenari on l'Alba Carmona presentarà  el seu darrer disc. Un repertori de cants sefardites, andins, llatinoamericans i espanyols, i des d'una lectura contemporània, Carmona mostra la riquesa i personalitat de la música de tradició oral.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Ronda de la Mar d'en Manassa
17130 - L'Escala

Mar d'En Manassa
Ronda de la Mar d'en Manassa , 17130 L'Escala

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX