3/5
Sense recomanacions Interessa a  
El Mar · CONCERTS CLÀSSICS L'ESCALA I EMPÚRIES 2021

El Mar · CONCERTS CLÀSSICS L'ESCALA I EMPÚRIES 2021

  • Alfolí de la Sal - L'Escala
18€
-20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

*Entrades amb descompte limitades.


-¿Écoute! -Écoute!- C'est moi, c'est Ondine qui frôle de ses gouttes d'eau les losanges sonores de ta fenêtre illuminée par les mornes rayons de la lune. [...]¿ Amb aquestes paraules comença el poema d'Aloysious Bertrand, Ondine, la ninfa del mar que es dirigeix al mortal pel qual se sent encisada. Al oferir-li el seu amor i no ser corresposta, deixa caure algunes llàgrimes i esclata en rialles tot retornant al seu element, l'aigua.
Ravel s'inspira en aquests versos per crear la seva homònima peça per a piano. Recollint aquesta història, ens submergim en el nostre imaginari per descriure el mar i tot allò que significa i alhora ens representa: els nostres somnis i anhels, la superació del caos de les emocions o la recerca de lo perdurable, la nostra essència més íntima.
Des de l'Antiguitat el mar ha estat font d'inspiració per l'home, la seva immensitat i força ens empeny a la creació artística en totes les seves manifestacions. Proposem un programa eminentment impressionista i amb l'epicentre a França. Una visió del mar des de quatre estadis diferents, l'oníric, el transcendent, l'orgànic i l'essencial. En el vaivé constant de la seva matèria en moviment, l'aigua, hi retrobem la nostra pulsió; la nostra naturalesa. Som música. I som aigua. Si vibrem en cada so i habitem en cada gota d'aigua, podríem preguntar-nos on finalitza la música del mar.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Carrer Alfolí, 6 - 17130 L'ESCALA
17130 - L'Escala

Alfolí de la Sal
Carrer Alfolí, 6 - 17130 L'ESCALA, 17130 L'Escala

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX