3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Visita Alsàcia

Visita Alsàcia

  • Consulta les sortides
  • Promoviatges - Barcelona
1095€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Programa:

DIA 1
Punts d'origen ¿ Nimes ¿ Macon

Sortida a primera hora del matí dels nostres punts de recollida definits en direcció a La Junquera. Continuació per terres del Rosselló-Llenguadoc fins arribar a Nimes, ciutat romana per excel·lència. Passejarem per la part antiga i veurem l'exterior de les Arenes, l'amfiteatre romà millor conservat de França, així com la Maison Carrèe, temple dedicat als néts de l'emperador August. Dinar en un restaurant. A la tarda, seguirem la nostra ruta cap a Lyon i arribada a Macon. Instal·lació i allotjament a l'hotel Ibis Styles Macon centre. Amb la nostra guia, passejaremper les vores del riu Saona on podrem veure les cases pintades de colors pastel i el pont de Saint Laurent. Dins el nucli urbà, ens aturarem a la plaça de les Herbes per admirar les cases renaixentistes de fusta i l'antiga església de Saint Vincent. Sopar en un restaurant.

DIA 2
Macon ¿ Eguisheim ¿ Colmar ¿ Estrasburg
Esmorzar a l'hotel. Iniciarem la nostra ruta cap a la regió de l'Alsàcia, territori disputat per Alemanya i França al llarg de la història. Aquest passat li ha donat una gran riquesa cultural. Les seves tradicions, gastronomia, cultura i arquitectura tenen un caràcter marcadament alemany. La primera visita serà Eguisheim, petit poble amb una curiosa forma circular on es diu que es va inspirar el poble de ¿La Bella i la Bèstia" a la pel·lícula de Disney. Passejarem per aquesta vila inclosa a la llista dels pobles més bells de França, i considerada com la més bonica de tota Alsàcia. Ciutat natal del Papa San Leo IX, Eguisheim gaudeix d'una reputació a nivell mundial. Continuació cap a Colmar, capital vinícola d'Alsàcia que condensa el caràcter idíl·lic d'aquesta regió. Dinar en un restaurant. A la tarda, farem la visita guiada d'aquesta ciutat que destaca per les seves cases d'entramats de fusta o el seu florit centre urbà. Gaudirem del seu atractiu i ric patrimoni històric i arquitectònic, amb més de 1.000 anys d'història, el barri de la Petita Venècia, anomenat d'aquesta manera pels canals fluvials que el recorren, el seu centre històric amb el moll dels pescadors, etc. Colmar és la ciutat natal del cèlebre escultor Bartholdi, creador de la famosa Estàtua de la Llibertat, així com de l'il·lustrador alsacià conegut com Hansi, el més famós de la regió. També disposarem de temps lliure per acabar de gaudir d'aquesta vila de pel·lícula. Tindrem la possibilitat de traslladar-nos a una altra època passejant pels seus carrers amb la bellesa dels seus edificis d'estil renaixentista i gòtic alemany. A l'hora convinguda, arribada a Estrasburg. Sopar i allotjament a l'Hotel Mercure Palais des Congres 4*.

DIA 3
Estrasburg

Esmorzar a l'hotel. El dia d'avui el dedicarem a conèixer Estrasburg, capital de la regió alsaciana. Realitzarem una visita panoràmica de la ciutat per veure alguns dels edificis situats fora del centre històric com el Parlament Europeu. Després ens dirigirem cap al centre de la ciutat per fer un passeig per la zona antiga, de la qual destaquem la Catedral de Notre-Dame, mag­níficament coronada per una fletxa gòtica de 142 metres d'alçada. També ens acostarem al barri de la Petite France, l'encantador barri d'Estrasburg ple de cases amb entramats de fusta. Dinar en un restaurant. A la tarda, passejarem en barca per veure Estrasburg des de l'aigua, i disposarem de temps lliure per recórrer els diferents racons de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 4
Estrasburg ¿ Obernai ¿ Ribeauvillé ¿ Riquewihr ¿ Estrasburg
Esmorzar a l'hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Obernai, població enclavada entre les muntanyes dels Vosgos i el Mont Sainte Odile, considerat un dels pobles més bells de França. Durant la nostra visita guiada gaudirem del centre històric amb les seves muralles, el pou renaixentista, la ¿kappelturm", torre del segle XIII, les cases tradicionals alsacianes i les seves esglésies. Acabada la visita continuarem la famosa ¿ruta del vi", de la qual destaquem la varietat riesling. Passarem per poblets envoltats de vinyes fins arribar a Ribeauvillé, acollidora població dominada per tres castells de l'Edat Mitjana. Visitarem aquesta ciutat que ha mantingut l'autenticitat d'un poble ric en història i arquitectura. Podrem passejar pel seu animat carrer Major i meravellar-nos amb les seves cases de colors, decorades amb precioses flors que inunden tots els racons del poble d'un gran colorit. Dinar. Seguirem el nostre recorregut fins arribar a Riquewihr. Coneixerem aquesta petita joia medieval situada entre boscos i vinyes i que conserva l'aspecte del segle XVI. Destaquem les seves precioses cases de l'època renaixentista i els seus cellers. Realitzarem també la visita d'una de les seves caves i farem un tast dels seus vins. A l'hora convinguda, retorn a Estrasburg. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 5
Estrasburg ¿ Castell d'Alt Koenigsburg ¿ Lyon
Esmorzar a l'hotel. Avui realitzarem la visita amb àudio-guies del Castell d'Alt Koenigsburg, del segle XII. Quan es va construir ocupava una posició estratègica, estava destinat a vigilar les rutes del vi, del blat al nord, la de l'argent i la de la sal. Tot i que es va haver de reconstruir, el castell respecta fidelment l'arquitectura medieval. Ens impressionaran les seves refinades sales interiors amb pintures murals, mobles renaixentistes i enormes estufes de ferro. Als soterranis es conserva una col·lecció d'armes de l'edat mitjana que inclou ballestes, espases i armadures. En acabar, farem ruta cap a la ciutat de Lyon. Dinar a mig camí. En arribar, farem la visita a la ciutat, la segona més gran del país en nombre d'habitants. Aquesta visita ens oferirà un viatge en el temps i les cultures, amb gran part del seu centre històric declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Destaquem la Basílica de Nostra Senyora de Fourvière, que domina la ciutat des del turó de Fourvière i és un dels símbols de la ciutat. Des d'aquí podrem admirar la vista sobre la ciutat. Continuarem el nostre recorregut a peu a Vieux Lyon, barri medieval i del renaixement de Lyon, amb la seva catedral, els seus patis interiors i antics carrers. A l'hora convinguda, trasllat a l'hotel Novotel Lyon confluence, situat a l'illa entre el riu Saona i Roina. Sopar i allotjament.

DIA 6
Lyon ¿ Montpellier ¿ Punts d'origen
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Montpellier, la capital de la regió del Languedoc-Rosselló. Montpellier posseeix un gran nombre de carrerons medievals, símbol del seu orgullós passat. Durant la visita, recorrerem els carrers de Valfere, Bras de Fer i l'Argenterie que ens traslladaran a una altra època. Com a contrast, ens sorprendran les petites obres d'art urbà que han deixat a la vista alguns artistes locals. Caminant pocs metres arribarem a la plaça de la Comedie, un dels espais per a vianants més grans de tota Europa. Actualment, la plaça és el punt més emblemàtic de la ciutat i és on troba l'edifici de l'Opera Comedie. Dinar en un restaurant. En acabar, començarem el nostre camí de tornada. Travessarem la frontera i retorn als nostres punts d'origen. Fi dels nostres serveis.
¿ Aquest itinerari de viatge pot tenir lleugeres modificacions degut a les circumstàncies que estem vivint. L'ordre i contingut de les visites serà el que es lliuri amb la documentació de viatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Viatges

ENTRADES

Prereserva a través del web TR3SC ( pagament de paga i senyal en concepte de dipòsit Promoviatges) i pagament posterior de l'import restant del viatge trucant a Promoviatges:

Sabadell: ARIMON, 60-64. 08202 SABADELL. Tel:93 748 43 30

Barcelona: Passeig de Gràcia 55-5è-4a 08007 BARCELONA Tel:93 453 10 14

ADREÇA

Passeig de Gràcia 55-5è-4a
08007 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX