3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Crim i càstig

Crim i càstig

  • Teatre Lliure de Montjuïc - Barcelona
29€
10,00 €
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

  • Entrades a 10,00 € per les funcions de divendres 25, dissabte 26 i diumenge 27 de febrer amb el codi 3CCC2527

 

La primera parada de la ruta cap a l'Est d'aquesta temporada passa per Rússia. El director Pau Carrió porta a escena la novel·la de l'escriptor rus Fiódor Dostoievski. Un carrusel titànic d'accions i d'emocions en la fina línia entre la bondat i la maldat, la innocència i la perversitat. I amb Pol López al paper de Raskólnikov, explorant els límits de l'ètica i la moral.

L'adaptació escènica de Crim i càstig neix com una continuació de la reflexió que va abocar Pau Carrió a la seva posada en escena de Hamlet i de les conseqüències d'una visió idealitzada de la capacitat de l'acció per canviar el món. És aquest ideal revolucionari que lliga Hamlet amb Raskólnikov, el protagonista de la novel·la de Dostoievski. El projecte, allunyat d'una construcció dramatúrgica realista, contempla diversos nivells que analitzen la presència de la violència a la societat i els individus. Des de qüestionar l'ús lícit que l'Estat pot fer de la violència fins ficar-se al cap del personatge i de la febre que el porta a cometre un acte atroç. També vol entendre l'obra des de la sensació de final d'època que l'autor avança com cap altre literat rus, conjugar el retrat d'una societat que conviu amb una misèria extrema i uns anhels generacionals de transformar aquest món, i en la qual la violència ¿fins i tot l'extrema¿ apareix com un instrument inevitable, més enllà dels dubtes morals o ètics.

FITXA TÈCNICA

AutoriaFiódor Dostoievski
DireccióPau Carrió
IdiomaCatalà
Intèrprets:Roser Batalla / Oriol Guinart / Míriam Iscla / Pol López / Carlota Olcina / Francesca Piñón / Albert Prat / Òscar Rabadan / Marc Rodríguez / resta de repartiment en curs

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Teatre

ADREÇA

Pl. Margarida Xirgu, s/n
08001 - Barcelona

Teatre Lliure de Montjuïc
Pl. Margarida Xirgu, s/n, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
feiners de 18h a 21h. Dissabtes, diumenges i festius de 16h a 18h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX