3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Cossoc · PORTALBLAU 2021

Cossoc · PORTALBLAU 2021

  • Jardins de la Muralla Grega d'Empúries - Empúries
15€
-15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

*Entrades amb descompte limitades.

 

COSSOC és un duet de dansa per carrer. Una col·laboració entre un ballarí de Catalunya i una ballarina d'Eslovènia. És una coreografia hipnòtica plena d'imatges suggerents del que poden fer dos cossos en constant equilibri. Un moviment de recerca sobre la complexitat i la simplicitat d'una relació. Una finestra d'observació i curiositat per l'espectador, frontera entre un espai públic i privat. Establint una relació íntima, els dos intèrprets creen una connexió forta, des d'on poder interpel·lar l'entorn i integrar-se amb l'espai.
La peça porta al públic per un camí de calma i escolta. Potser la peça no és res més que la recerca d'un lloc on trobar-se amb tranquil·litat. COSSOC vol deixar una empremta en el record del públic creant un viatge a través de les emocions i deixar espai per a una sensació de contemplació col·lectiva.
Anamaria i Magí van començar a treballar junts fa tres anys, i COSSOC és la seva primera peça completa. La peça neix del seu interès comú en una recerca fora l'espai habitual del teatre. La Muralla Grega d'Empúries ha estat l'espai especialment escollit.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Jardins de la Muralla Grega d'Empúries
17130 - Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX