3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Panòptic · Festival de Cinema de Mataró 2021
Panòptic · Festival de Cinema de Mataró 2021
Panòptic · Festival de Cinema de Mataró 2021

Panòptic · Festival de Cinema de Mataró 2021

  • Presó de Mataró - Mataró
3-5€
2-4€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

-1€ de dte. aplicant el codi TRESCPANOPTIC21

---

Del 23 al 26 de setembre de 2021 tindrà lloc la 3a edició del Panòptic Festival de Cinema de Mataró. Aquest any el festival es celebrarà per primer cop a la Presó de Mataró, equipament cultural que s'inaugurarà el proper 2022, a l'espai arquitectònic del panòptic que dona nom al festival. El Festival Panòptic investiga a través de les arts visuals, el cinema i el pensament l'impacte de l'era digital i les noves tecnologies en la societat. Arriba a la seva tercera edició ampliant programació, consolidant la seva relació amb Mataró Art Contemporani i l'Ajuntament de Mataró i celebrant-se en un nou espai i amb una programació híbrida arrelada a la ciutat de Mataró i el Maresme.

La imatge d'aquest any, creada pel dissenyador mataroní Xevi Recoder basant- se en la premiada obra de l'artista serbi Vladan Joler, ens alerta dels perills de caure en el panòptic digital. El festival a través de la seva programació proposa formes de resistir, resignificar i escapar d'aquesta caiguda a través de la seva programació que inclou 4 dies d'exposició, debats, llargmetratges i música.

A la tercera edició del festival agafen molta presència les arts visuals amb l'exposició "La troballa d'un artefacte arqueològic renderitzat" comissariada per Daniel Moreno i amb la participació de tres artistes convidats: Marion Balac, Júlia Varela i Pau Magrané, que ocuparà totes les sales de la Presó de Mataró. El festival projectarà 2 llargmetratges, Feels Good Man (Arthur Jones, 2020) i Inside The Red Brick Wall (Hong Kong Documentary Filmmakers, 2020) i tindrà un apartat de pensament amb dos debats que complementen els llargmetratges, amb veus expertes com Proyecto Una, Pol Andiñach (Cuellilargo) i Gemma Galdón, entre altres. El festival també inclou un vermut musical en col laboració amb les Cases de la Música de Mataró al Pati del Cafè Nou amb Pink Lemon Valley.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Cinema    Festival

ADREÇA

Muralla de la Presó, 2, 08302 Mataró, Barcelona
08302 - Mataró

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX