3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Bruna, el musical

Bruna, el musical

  • 21 de setembre
  • Teatre Kursaal - Manresa
REGAL CLUB
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Ambientada en la dècada dels noranta, `Bruna, el musical' explica la història de la Bruna, que ha de fer un treball d'escola sobre la seva àvia Quima. Tot un repte, tenint en compte que la dona pateix una demència incipient que està esborrant els seus records... i que la mare de la Bruna està sempre massa enfeinada. Aquesta situació neguiteja la nena, que voldria gaudir de la família com ho fa el seu amic Eric. Potser la intervenció de la Pitu, la millor amiga de la Quima des de la infància, podrà omplir els buits de la investigació de la Bruna i donar-li la clau per tenir una vida familiar més feliç.

`Bruna, el musical' és un viatge a través del temps i de vivències ben presents a moltes famílies. Un homenatge a les lluites silenciades que han fet que avui dia puguem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a la cultura i a l'art. Una oportinitat d'or per parlar de l'Alzheimer entre pares i fills.

FITXA TÈCNICA

DireccióMateu Peramiquel i Mar Puig
GuióMar Puig
IdiomaCatalà
Intèrprets:Mariona Lleonart Ona Puig Laia Pastor Maria Font Neus Sararich Bruno Villareal Laia Call Martina Call Marta Serra Jana Palet Hannah Pérez Agnès Font Bernat Carreras Queralt Puig Oriol Simó Daniel Sucarrats Vinyet Morral Ton Carreras i Caterina Palet

COMPARTEIX

INFORMACIÓ

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Regal Club    Arts escèniques

ADREÇA

Passeig Pere III, 35
08242 - Manresa

Teatre Kursaal
Passeig Pere III, 35, 08242 Manresa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX