3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Sitges 2021 · Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

Sitges 2021 · Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

  • Del 7 al 17 d'octubre
  • Auditori Hotel Gran Melià Sitges - Sitges
-10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya presenta a la seva 54a edició un line up convuls i en plena ebullició de noves propostes. Un total de 169 títols que es podran gaudir del 7 al 17 d'octubre, amb una mirada femenina protagonista en el gènere, i el plantejament d'un debat sobre la delimitació de continguts i noves formes del fantàstic. Falta un mes perquè tornin a omplir-se les butaques de l'Auditori, el Retiro, el Prado, Tramuntana i Escorxador. La 54a edició vindrà acompanyada dels udols de l'home llop i altres criatures de la nit, bèsties interiors i l'últim cinema sorgit de les entranyes del fantàstic.

Entre les darreres incorporacions a la 54a edició del Sitges ¿ Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya no podia faltar Titane, la Palma d'Or de Cannes 2021. La seva directora, Julia Ducournau, va visitar Sitges l'any 2016 amb Crudo, film que va ser reconegut amb tres premis del certamen. La seva nova i explosiva proposta parla del retrobament d'un pare amb el seu fill desaparegut deu anys enrere, després d'una sèrie de crims inexplicats. Està protagonitzada per Vincent Lindon, Agathe Rousselle, Garance Marillier, Laïs Salameh i Bertrand Bonello.

El noruec Tommy Wirkola, autor de les pel·lícules de Zombis nazis, Hansel y Gretel: Cazadores de brujas i Siete Hermanas, torna a Sitges amb The Trip. Una comèdia negra sobre Lars i Lisa (Noomi Rapace i Aksel Hennie), un matrimoni en crisi que decideix escapar un cap de setmana a una cabana al bosc i buscar una oportunitat per començar de zero. Tan aviat com l'altre sigui mort.

En el terreny de les sèries, La sangre helada, una producció de la BBC que es podrà veure a Movistar+ a l'octubre, estrenarà el seu primer episodi a Sitges. Interpretada per Colin Farrell i Jack O'Connell, és l'adaptació d'una novel·la del segle XIX sobre un metge en crisi que s'embarca en un balener on coincidirà amb un psycho-killer.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Cinema    Festival

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tresc

ADREÇA

C/ Joan Salvat Papasseit, 38
08870 - Sitges

Auditori Hotel Gran Melià Sitges
C/ Joan Salvat Papasseit, 38, 08870 Sitges

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Del 7 al 17 d'octubre

Horari: Consulta la programació

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del Tresc

Descompte disponibles a partir del dimecres 22 de setembre a les 13h

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX