3/5
Sense recomanacions Interessa a  
El desig del cor

El desig del cor

  • Teatre Tantarantana - Barcelona
20€
12€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ:

12€ per compres fins al 13 de febrer

14€ per a la resta de funcions

********

El desig del cor parla d'una família disfuncional (com totes) que espera el retorn de la seva filla d'Austràlia. Durant aquesta espera, al menjador de casa es materialitzen els desitjos, les pors i les pulsions més viscerals que allunyen el pare, la mare i la tieta, del que s'espera d'ells, segons els rols que marca la societat. El model familiar té unes lleis clares, i hi ha coses que hi caben i coses que no: desitjar la teva filla, tenir por a la mort o menjar-te a tu mateix, són algunes de les coses que aquesta família pot arribar a imaginar, perquè a dins de la imaginació cap tot. Amb les seves projeccions ens faran riure i ens faran reflexionar.

Durant tota la peça, els personatges hauran d'exercir un control extrem perquè els seus pensaments no prenguin forma i no es facin reals, i tant les escenes còmiques i surrealistes com els conflictes més profunds passen per un mecanisme de censura. S'equivoquen i tornen a començar en un sistema de prova i error: entren en un bucle interminable, un bucle en el qual les paraules i les accions es repeteixen una vegada i una altra. Cada vegada que imaginen alguna cosa, aquesta imaginació entrarà en conflicte amb la seva estructura: es congelaran a sobre de l'escenari i tornaran a començar, evitaran l'error i prendran un altre camí. No hi ha manera de sortir del bucle, perquè no hi ha manera de sortir dels traumes familiars.

Aquest és un dels 21 projectes seleccionats dins la primera convocatòria conjunta de Textos i projectes 21-22 "On el teatre batega" que s'organitzen des dels Teatres de Proximitat.

FITXA TÈCNICA

AutoriaCARYL CHURCHILL
DireccióLUCIA DEL GRECO
IdiomaCatalà
Intèrprets:ALBERT PÉREZ / VANESSA SEGURA / ALÍCIA PUERTAS / MARC TARRIDA / SARA MORERA

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

IDIOMA

Català

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ADREÇA

c/ Les Flors, 22
08001 - Barcelona

Teatre Tantarantana
c/ Les Flors, 22, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari: Varis horaris

Horari Taquilles: 1 h. 30 min. abans de començar l¿espectacle

Compra les teves entrades a través del Tresc

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX