3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Viotti, Camburn, López & Brochot · LIED FESTIVAL 2021

Viotti, Camburn, López & Brochot · LIED FESTIVAL 2021

  • Recinte Modernista de Sant Pau - Barcelona
25-30€
INVITACIONS
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

*Invitacions limitades.

Quin viatge hi ha més complet que l'amor? Aquest sentiment, que ha omplert pàgines i melodies des del principi dels temps, segueix sent un enigma per l'ésser humà malgrat la quantitat de clixés romàntics que hem anat generant al llarg de la història. Qui es riu de l'amor, acaba caient a les seves xarxes... i ningú no se n'escapa! I si algun gènere ha explorat en profunditat les complexitats de l'amor aquest ha estat la música, amb la seva capacitat de transmetre el llenguatge de l'ànima.
La mezzosoprano Marina Viotti es presenta per primer cop en recital a Barcelona amb aquesta particular i curada proposta que barreja de forma natural l'òpera, Lied i la cançó entesa com a pop. Un exquisit programa que ens porta de la mà pels estats de l'amor i que està acompanyat per una petita banda de saxo, contrabaix i piano.
Una personal proposta de Viotti, que es pren igual de seriosament tots els estils musicals per tal de barrejar-los, dotar-los d'un nou significat i intentar explicar-nos així, de nou i de manera personal, què és l'amor. Un amor que, com la música, no entén de fronteres

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Clàssica

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX