3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Oh, uh, ah, ei! Terra·Aire·Foc·Aigua
Oh, uh, ah, ei! Terra·Aire·Foc·Aigua

Oh, uh, ah, ei! Terra·Aire·Foc·Aigua

  • Antic Teatre - Barcelona
5€-7€
PACK TRESC
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

PROMOCIÓ EXCLUSIVA TRESC:

PACK 2+2 (2 adults, 2 infants): 20 €

PACK 1+1 (1 adult, 1 infant): 10 €

---

Edat recomanada: 1 a 6 anys

Una instal·lació audiovisual. Un viatge lúdic pels elements de la natura. Una experiència col·lectiva on compartim, juguem i ballem!

Sabies que l'aigua mulla i l'aire és transparent? Que el foc escalfa i fa llum! I que la terra pot ser rugosa i d'altres vegades més fina? A la terra, fins i tot, s'hi poden plantar bròquils! Hi havia una vegada quatre elements de la natura que jugaven entre ells i, a través de sons, colors i textures, feien possible la vida. Si vols descobrir per on volen les papallones, a on és que es planten les flors i com fa el so de la pluja, vine a capbussar-te amb nosaltres i fem possible aquest viatge.

---

L'autèntica és escola de teatre i cinema, sala d'exhibició, productora i laboratori de projectes. Neix del projecte PORTA4, amb 14 anys d'història a la ciutat de Barcelona.

Vuitena edició del festival INFLUX [vídeo a escena] que, una vegada més, col·labora amb l'Antic Teatre per potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d'expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d'artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol donar projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a mostrar la diversitat de la creació contemporània. Del dimarts 23 al diumenge, 28 de novembre, es podran veure les propostes de: Mos Maiorum amb Gentry, la ciutat en venda; Park Keito (Kotomi Nishiwaki i Miquel Casaponsa) amb New(a)days; The Followers.Co amb Cry Babies; Josep-Maria Balanyà amb CoCo Journey; Pere Faura amb Sidosos (primera prova); L'autèntica & Jordi Teixidó amb Oh, uh, ah, ei! Terra·Aire·Foc·Aigua (espectacle familiar); i Tea Guarascio aka KØMMEN amb Poetry in the Darkness. Més informació a www.anticteatre.com i a www.influxfestival.org/.

FITXA TÈCNICA

AutoriaIdea original: Verónica Pallini / Creació: Jordi Teixidó
DireccióL'autèntica & Jordi Teixidó

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Verdaguer i Callís 12
08003 - Barcelona

Antic Teatre
Verdaguer i Callís 12, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX